android
  #1  
Old 11-23-2012, 06:59 PM
rvb123's Avatar
rvb123 rvb123 is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: on earth
Posts: 45
Default Some RSS Feeds Not Working

So When testing the RSS reader on the player, some of them don't show up. I figured It was the fact that the player deletes files that are old (in my case 2 weeks). So I went and actively looked for something that was 'younger' than 2 weeks but still nothing.
The site I was attempting to test was http://www.fanfiction.net/
Is it a problem with that specific website or is there an underlying problem with the player? I also tested it on Reddit and it worked fine.
__________________
Yes...
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 11-23-2012, 07:15 PM
jbob182's Avatar
jbob182 jbob182 is offline
X-Fi2 Development Moderator
 
Join Date: Feb 2010
Location: The U.S.A.
Posts: 554
Default

What is the rss url of the site you specified? The closest I can find is http://blog.fictionpress.com/feed/, but that works fine on my device.
Reply With Quote

  #3  
Old 11-24-2012, 08:07 AM
rvb123's Avatar
rvb123 rvb123 is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: on earth
Posts: 45
Default

This was the URL in question: http://www.fanfiction.net/atom/l/21/3/0/0/1/0/0/0/0/0/
__________________
Yes...
Reply With Quote

  #4  
Old 11-24-2012, 11:33 AM
jbob182's Avatar
jbob182 jbob182 is offline
X-Fi2 Development Moderator
 
Join Date: Feb 2010
Location: The U.S.A.
Posts: 554
Default

The problem is with the Zen's rss feed importer, because my Zen cannot handle it either. The site in question is using an Atom 1.0 feed, though contains some possible compatibility issues in its source, such as:

Line 7
Code:
 <subtitle/>
This field should NOT be blank.

Line 8
The link they use for 'self' is not the correct url, it should actually read:
Code:
<link rel="self" href="http://www.fanfiction.net/atom/l/21/3/0/0/1/0/0/0/0/0/"/>
Other than those two issues, it is using a valid atom feed.
Reply With Quote

  #5  
Old 11-24-2012, 02:22 PM
rvb123's Avatar
rvb123 rvb123 is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: on earth
Posts: 45
Default

Quote:
Originally Posted by jbob182 View Post
The problem is with the Zen's rss feed importer, because my Zen cannot handle it either. The site in question is using an Atom 1.0 feed, though contains some possible compatibility issues in its source, such as:

Line 7
Code:
 <subtitle/>
This field should NOT be blank.

Line 8
The link they use for 'self' is not the correct url, it should actually read:
Code:
<link rel="self" href="http://www.fanfiction.net/atom/l/21/3/0/0/1/0/0/0/0/0/"/>
Other than those two issues, it is using a valid atom feed.
Is there anyway to bypass this issue so It will work? (knowing myself, the answer is probably right in front of me and I'm just not understanding)
__________________
Yes...
Reply With Quote

  #6  
Old 11-24-2012, 03:11 PM
jbob182's Avatar
jbob182 jbob182 is offline
X-Fi2 Development Moderator
 
Join Date: Feb 2010
Location: The U.S.A.
Posts: 554
Default

As far as I know, no. However, I have located the exact problem. It is the title of the rss feed. When I rename the title on my own server to just 'Doctor Who' the rss works perfectly. Also they use the tag 'summary' instead of 'content' in the feed.
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 02:23 AM.