android
  #1  
Old 03-04-2007, 04:23 PM
Chickenpatty687's Avatar
Chickenpatty687 Chickenpatty687 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2007
Location: Ohio
Posts: 38
Default Good FM Transmitter for Insignias

What is a good FM transmitter, under $25, that has a good signal (something like +20 feet)? I would love to have one for my house/car.

A question about this link

http://www.quasarelectronics.com/1009.htm

Found this link, and it says a fm transmitter for a mile. Sounds awesome (exactly what I wanted) Is this a legit place? Im in the US aswell, so Im not totaly sure about the price.
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 03-04-2007, 04:32 PM
sumx4182's Avatar
sumx4182 sumx4182 is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Jul 2006
Location: Medina, Ohio
Posts: 2,194
Default

good FM transmitter is generally an oxymoron...

I mean, i haven't tried ALL of them...but the ones I have tried are crap
Reply With Quote

  #3  
Old 03-04-2007, 04:41 PM
fishycomics's Avatar
fishycomics fishycomics is offline
Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 130
Default

I have a Dynex sitting here just before I went on vacation , and forgot to return it. it is good for standing in and around the house or car? I think not
I tested it in the car I was able to walk 300 plus feet away, but in the house LOL not even a 1foot from the reciever.
so I now use if ever bored of the radio or a bad day at work, a cassette adaptor.
Reply With Quote

  #4  
Old 03-04-2007, 04:46 PM
Chickenpatty687's Avatar
Chickenpatty687 Chickenpatty687 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2007
Location: Ohio
Posts: 38
Default

fishy, how much was it?

And any ideas on the link? Would it work in a car and house?

Last edited by Chickenpatty687; 03-04-2007 at 04:52 PM. Reason: More in depth question - Typo
Reply With Quote

  #5  
Old 03-04-2007, 05:02 PM
Tobey's Avatar
Tobey Tobey is offline
Insignia Moderator
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 1,500
Default

Best Buy is sending me one of their new Dynex transmitters for evaluation. I have no idea which one it is... But I'll be sure to let everyone know how it performs.
Reply With Quote

  #6  
Old 03-04-2007, 05:06 PM
Chickenpatty687's Avatar
Chickenpatty687 Chickenpatty687 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2007
Location: Ohio
Posts: 38
Default

Quote:
Originally Posted by Tobey View Post
Best Buy is sending me one of their new Dynex transmitters for evaluation. I have no idea which one it is... But I'll be sure to let everyone know how it performs.
Lucky... How did u get to do that?
Reply With Quote

  #7  
Old 03-04-2007, 05:08 PM
Tobey's Avatar
Tobey Tobey is offline
Insignia Moderator
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 1,500
Default

Oh... I have connections.
Reply With Quote

  #8  
Old 03-04-2007, 06:45 PM
fishycomics's Avatar
fishycomics fishycomics is offline
Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 130
Talking

if it is the dx-ac101

let us know?
Reply With Quote

  #9  
Old 03-04-2007, 07:47 PM
Tobey's Avatar
Tobey Tobey is offline
Insignia Moderator
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 1,500
Default

You know what, I was told it's also a charger... So it's most likely the DX-FMDC1 which can only be used in the car, unfortunately.
Reply With Quote

  #10  
Old 03-05-2007, 02:24 PM
fishycomics's Avatar
fishycomics fishycomics is offline
Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 130
Default

20.00 was the price if not mentioned
here is a video
Below the vid is about a jvc home theater system tuned to the station and not a great sound out of the mp3 at all, then to a boom box I have walked 10 feet away, but sorry room service needed LOL lastely on my remote control car, and if given some warm weather and other stuff you'll hear the sound fade around 4 car lengths and come back as iturn around hope this helps out some
the car sterio seems a lot better than the 1st andsecond one

http://media.putfile.com/mp3-trans
Reply With Quote

  #11  
Old 03-15-2007, 12:57 AM
Tobey's Avatar
Tobey Tobey is offline
Insignia Moderator
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 1,500
Default

Just received the DX-FMDC1 as well as the DX-AC101. I'm going to test them as soon as I get a chance. I'll be sure to let everyone here know how they perform.
Reply With Quote

  #12  
Old 03-15-2007, 03:46 AM
fishycomics's Avatar
fishycomics fishycomics is offline
Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 130
Default

when you test them, it is best to be in a moving enviorement the 101 is a failure to mewhen I go out of that stations range?
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 11:42 PM.