android
  #1  
Old 11-21-2012, 03:17 PM
ipmaham ipmaham is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 1
Default Max Reslution / Larger screen for Sansa Fuze

Hey,

I plan on doing my own little twist here pretty soon and was wondering if anyone has ever attempted to put another screen on the Sansa Fuze. I have an iPod classic laying around and was planning on doing a complete screen transfer in a new housing.

Also, is there a max resolution that the Fuze can put out?

Any input would be greatly appreciated.


Regards,

ipmaham
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 11-21-2012, 06:43 PM
saratoga saratoga is offline
Rockbox Developer / Moderator
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 3,551
Default

You won't be able to exchange screens.
__________________
Interested in Google's Summer of Code ? PM me.
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 12:54 AM.