android
Go Back   abi>>forums > MP3 Players By Brand > Creative > Zen V

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-25-2007, 02:54 PM
clintsterone clintsterone is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 4
Default zen plus connecting and disconnecting can u help

sometimes the zen starts playing when I connect to usb,so I have to remove and re-insert a few times,for it to get recognised.When it does everything works perfectly as this is a brilliant little player.Maybe itcould be the lead as when I squeeze the usb connector it usually works.After transfering,when I click on safely remove hardware the zen is not listed,so I just have to remove it anyway which disconnects my Internet connection.Any ideas on this.
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 03-09-2007, 10:11 PM
SalamandoX's Avatar
SalamandoX SalamandoX is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: Portland, OR
Posts: 21
Exclamation

Uh... Get a new computer... Nah, Jk. Maybe it's the USB cord? Have you tried replacing it? Or maybe the USB port itself? Concerning the internet thing... I have no idea. That shouldn't happen.
__________________
PC: Athlon XP 2600+, Nvidia GeForce FX 5200, Creative Sound Blaster Live 5.1, 512 MB Ram, Seagate Baracuda 7200 RPM HD. (It is the best crappy computer you can get!)

Mp3 Player: White/Orange Zen V 1GB (Small is cute, right?)
Reply With Quote

  #3  
Old 03-11-2007, 03:52 PM
robitaille93's Avatar
robitaille93 robitaille93 is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: Winterpeg, Manitoba
Posts: 40
Cool Same Thing Happened To Me

The same thing happened to me... every few times I connected it, it wouldn't go into the "connected" screen. I tried a ton of different things, and eventually replaced the cord, and it works a lot better now.



Rob93
__________________
2007-Sandisk Sansa Express 1gb
2006-Creative Zen V Plus (2gb - Black)
2005-iPod Shuffle 1st Generation 512mb (It started my iPod hatred, lol) - Status: Dead...
2004-Dell Axim X30 Mid - Status: Working
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 03:57 PM.