android
  #1  
Old 03-23-2007, 07:38 PM
jengajoe21 jengajoe21 is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 1
Default gigabeat F40 freezes

recently i was updating my gigabeat f40 and i couldnt find my 9V a/c wall adapter thingy so when i turned it on it did the little loading thing and said gigabeat cant update system error. then shut back off and when i turn it on it has a loading bar that fills up half way and stops then flashes black and goes back to loading bar and freezes up. is it gone for good or what? it doesnt shut off w/ the power button after it stops loading unless i shut off the battery. help please.
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 04-13-2009, 07:39 PM
TreyDollarzNyc TreyDollarzNyc is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 1
Cool Solution for Toshiba MEG-F40(s)

Because there are so many words and steps i have published it on google steps. herer you go and thanks you for reading abnd best of luck

http://docs.google.com/Doc?id=dc7ft745_0fv2cd66g
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 04:48 AM.