android
Go Back   abi>>forums > MP3 Players By Brand > Creative > Zen V

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-07-2007, 02:24 AM
Drew Drew is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 9
Default sound quality of the Zen V+ not as good as my old Zen xTra?

.... or is the sound quality of the Zen V+ not as good as my old Zen xTra?

Same tunes through the same headphones. Hmmmm
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 09-07-2007, 04:31 AM
lorsban lorsban is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 72
Default

Compared with the ZVM, I also notice a slight difference - with the ZVM being better.
Reply With Quote

  #3  
Old 09-07-2007, 05:06 AM
Drew Drew is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 9
Default

I see.

I think I need to mess with the equaliser a bit possibly
Reply With Quote

  #4  
Old 09-07-2007, 05:48 AM
Drew Drew is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 9
Default

Okay, I deleted some tunes that were causing me particular offence and re-loaded them using the Creative software rather than WMP11. hey presto the quality is back.

Can anyone tell me if this is a known issue or possibly anything I should check in the sync properties?

PS sorry about the thread title, I shall try harder next time
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 04:34 AM.