android
  #1  
Old 09-10-2007, 08:18 PM
CanadianBacon CanadianBacon is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 2
Angry No Player Connected...

I just bought a 4gb Zen V+ today and installed the software, plugged it in and.....nothing! the sync manager says there is no player connected. The media explorer says theres no player connected and WMP11 says theres nothing to sync with. Ive checked the device manager and it shows my device there and says its working fine, i can go to My Computer and click my player and look around on it but none of the syncing devices seem to work. my computer is a brand new laptop with vista.

anyone have any ideas?
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 09-10-2007, 08:33 PM
Almoxil's Avatar
Almoxil Almoxil is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Jun 2006
Location: Brazil
Posts: 1,857
Page

Take a look at this thread. It's for the Zen Vision:M, but it may work for the Zen V / V Plus as well.

Keep us posted.
__________________
Cowon D2 4GB + 16GB A-data SDHC card Meizu M6 SP 8GB Zen Vision:M 30GB Zen V Plus 4GB iRiver SlimX 550
Sennheiser PX-100 AKG K81 DJ Alessandro MS-1 FutureSonics Atrio M5 Audio Technica ATH-CK7, ATH-AD2K ATH-ESW9
Meier Corda Move
Reply With Quote

  #3  
Old 09-10-2007, 10:41 PM
CanadianBacon CanadianBacon is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 2
Default

okay, so ive tried everything from the link above and it hasnt helped. my problems do not seem to be the same as the problems stated in that thread, my computer has no problems recognizing my zen plus, in the device manager it shows it fine, ive tried to update the drivers and it says that the latest drivers are installed. the problem is that no software is able to recognize my player.
Reply With Quote

  #4  
Old 09-11-2007, 09:01 AM
Almoxil's Avatar
Almoxil Almoxil is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Jun 2006
Location: Brazil
Posts: 1,857
Default

Ok. I did some research and found that installing the drivers and apps from Creative on Vista actually may cause problems. Try uninstalling everything from Creative. Windows Vista already comes with a MTP driver that works with the Zen V / V Plus.
__________________
Cowon D2 4GB + 16GB A-data SDHC card Meizu M6 SP 8GB Zen Vision:M 30GB Zen V Plus 4GB iRiver SlimX 550
Sennheiser PX-100 AKG K81 DJ Alessandro MS-1 FutureSonics Atrio M5 Audio Technica ATH-CK7, ATH-AD2K ATH-ESW9
Meier Corda Move
Reply With Quote

  #5  
Old 09-11-2007, 08:25 PM
lorsban lorsban is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 72
Default

Yeah, I have a Vplus and vista. Haven't installed any updates since I got it. No need, in my opinion since my computer already reads it fine on both explorer and wmp 11.
Reply With Quote

  #6  
Old 09-13-2007, 02:17 AM
Ganderdreamer Ganderdreamer is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 8
Default

Just a thought. Try plugging it in while it is on. I have a zen v 1gb. Sometimes when the charge is low to the point of turning off, I can plug it in and it will say it is charging, but I can't access it through the computer.
Reply With Quote

  #7  
Old 09-13-2007, 03:49 AM
Lifter59's Avatar
Lifter59 Lifter59 is offline
Member
 
Join Date: May 2006
Location: Southern CA
Posts: 173
Default

Quote:
Originally Posted by CanadianBacon View Post
I just bought a 4gb Zen V+ today and installed the software, plugged it in and.....nothing! the sync manager says there is no player connected. The media explorer says theres no player connected and WMP11 says theres nothing to sync with. Ive checked the device manager and it shows my device there and says its working fine, i can go to My Computer and click my player and look around on it but none of the syncing devices seem to work. my computer is a brand new laptop with vista.

anyone have any ideas?
It would be *really* helpful to know what version of OS you are running as that would lead to different potential solutions.
__________________
Lifter59
Ultimate Ears - UE11's /Westone UM2
Creative Zen 32GB
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 07:26 AM.