android
  #1  
Old 09-10-2007, 09:57 PM
markzip markzip is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 3
Default X5 audio problem?

anyone had trouble with x5 audio? or perhaps capacitors or audio output buss going bad...? i get a very loud crackling and audio dropouts. the only way to deal with it is to pinch the unit (somewhere around the video screen) and hope for the best. when it eventually calms down all is well, but until then it is unbearable. it's been getting worse over the last week. thoughts? what sort of paperwork do i need to send it back to cowon for repair? or do i just bite the bullet and wait for the x7 like everyone else... ta zip
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 09-11-2007, 06:27 AM
dfkt's Avatar
dfkt dfkt is offline
Moderator
 
Join Date: May 2006
Location: Vienna, Austria
Posts: 15,330
Default

Sounds more like the headphone jack gone bad to me. That happened to my X5 too - after I inadvertently flung it 5 meters through the air, landing on a hard stone floor. Good thing it was covered by warranty.

Read here about my excellent experiences with Cowon Europe support: http://www.anythingbutipod.com/forum...ead.php?t=8889
__________________
Please don't PM me with questions that can be answered in a forum thread. Don't be an idiot.
My Gear and Reviews | My RMAA Tests | IRC: #anythingbutipod on Freenode | Last.fm | Album Art Exchange | Rockbox | Replaygain
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 07:40 PM.