android
  #1  
Old 09-16-2007, 08:47 AM
Saifer Saifer is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 5
Angry Cant install my YP-K3

I bought a Samsung YP-K3 2Gb yesterday.

Installed the software from the CD and plugged in the player trough my USB2.0-port on the computer.

The computer recognize is as a new hardware and i got a popup that contains options to install new hardware.

I have tried both the automatic way and the advanced way.

But I cant install it. It fails when the MTP Device is trying to install

I just get this error-message all the time:

Translation for the swedish part is:
A chapter about the installation of the services in this INF-file is invalid.


I have Windows XP Pro SP2 and WMP11


Please help me with a solution!
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 09-16-2007, 09:05 AM
exclusive01 exclusive01 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 120
Default

Hm, I'm not an MP3 guy but a computer guy but I'll give it a shot.


Did you make sure you installed everything properly before plugging it in?
Reply With Quote

  #3  
Old 09-16-2007, 09:18 AM
Zeddicus Zu'l Zorander's Avatar
Zeddicus Zu'l Zorander Zeddicus Zu'l Zorander is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: Perth, Australia
Posts: 1,283
Default

Hello Saifer, in most cases SP2 and WMP11 will do it but some others have found the need to use 'Add New Hardware' in Control panel. From here you can search the net for any missing MTP drivers, or install the driver by locating it under "portable devices, standard mtp compliant device".

If you still have no success, here's a registry fix which has been uploaded might could correct things.
Reply With Quote

  #4  
Old 09-16-2007, 09:19 AM
Saifer Saifer is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 5
Default

Its only Samsung Media Studio5 thats installed from the CD and it works fine after I installed it.
Reply With Quote

  #5  
Old 09-16-2007, 09:24 AM
Saifer Saifer is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 5
Default

Quote:
Originally Posted by Zeddicus Zu'l Zorander View Post
Hello Saifer, in most cases SP2 and WMP11 will do it but some others have found the need to use 'Add New Hardware' in Control panel. From here you can search the net for any missing MTP drivers, or install the driver by locating it under "portable devices, standard mtp compliant device".

If you still have no success, here's a registry fix which has been uploaded might could correct things.
I have SP2 and WMP11

Did try to add new hardware in the control panel now and choosed Yes when XP asked if I wanted to connect to Windows Update. It starts to search but it end like before. Same error-message

The hotfix dont work since I have WMP11 and that one is for WMP10 (get the errorcode cant find files...)
Reply With Quote

  #6  
Old 09-16-2007, 09:40 AM
Zeddicus Zu'l Zorander's Avatar
Zeddicus Zu'l Zorander Zeddicus Zu'l Zorander is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: Perth, Australia
Posts: 1,283
Default

The only other thing I can think of right now is to rollback WMP, see if the K3 is now recognised, then reinstall WMP11.
Reply With Quote

  #7  
Old 09-16-2007, 10:13 AM
Saifer Saifer is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 5
Default

Quote:
Originally Posted by Zeddicus Zu'l Zorander View Post
The only other thing I can think of right now is to rollback WMP, see if the K3 is now recognised, then reinstall WMP11.

Just did that and reinstalled WMP11 but still the same problems

Can It be something wrong on the MP3-player maybe?
Reply With Quote

  #8  
Old 09-16-2007, 10:32 AM
Zeddicus Zu'l Zorander's Avatar
Zeddicus Zu'l Zorander Zeddicus Zu'l Zorander is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: Perth, Australia
Posts: 1,283
Default

Quote:
Originally Posted by Saifer View Post
Can It be something wrong on the MP3-player maybe?
One last suggestion from me, download and install the MTP porting kit from microsoft, here. Then if the same error message is displayed, Run "devmgmt.msc", select the K3 and update driver.

Otherwise, I still doubt that this is an issue with the player, but I'm afraid that I've run out of suggestions whether the problem lies with the player or the computer.
Reply With Quote

  #9  
Old 09-16-2007, 10:36 AM
Saifer Saifer is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 5
Default

Quote:
Originally Posted by Zeddicus Zu'l Zorander View Post
One last suggestion from me, download and install the MTP porting kit from microsoft, here. Then if the same error message is displayed, Run "devmgmt.msc", select the K3 and update driver.

Otherwise, I still doubt that this is an issue with the player, but I'm afraid that I've run out of suggestions whether the problem lies with the player or the computer.
Just did that but still the same problem.. Damn this starts to get really frustrating
Reply With Quote

  #10  
Old 05-01-2009, 10:21 PM
OB_Ste OB_Ste is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 1
Default anyone resolved this yet by chance?

really sorry I bought this now after two days of trying to get it to work !

Reply With Quote

  #11  
Old 12-02-2009, 03:26 AM
reeve24 reeve24 is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 1
Default

Quote:
I bought a Samsung YP-K3 2Gb yesterday.

Installed the software from the CD and plugged in the player trough my USB2.0-port on the computer.

The computer recognize is as a new hardware and i got a popup that contains options to install new hardware.

I have tried both the automatic way and the advanced way.

But I cant install it. It fails when the MTP Device is trying to install

I just get this error-message all the time:

Translation for the swedish part is:
A chapter about the installation of the services in this INF-file is invalid.


I have Windows XP Pro SP2 and WMP11
My problem is really the same with him.. is there any solution with this?
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 03:39 AM.