android
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 11-01-2007, 02:18 PM
Artemishki Artemishki is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 10
Angry New Zen Vision:M doesn't charge

I received a replacement ZVM yesterday. It's battery was fully charged, so I connected it to my computer and began to transfer songs. I have about 3000, so it took a couple hours for Windows Media Player to get them all on the player. at about #80, the player's battery was low, and the transfer was canceled. i left it plugged into my computer all night, and it was still dead in the morning. I think it actually lost power during the night, because now, the blue LED doesn't blink to show charging.

There was no 'plug' icon when it was still plugged into the computer. Today, i tried to charge it with an A/C adapter after reading a couple posts here. It didn't turn on or charge even for a second. It is completely dead. No response or function whatsoever.

This is a replacement, so I'm pretty sure that they just sent me a defective player.

Any suggestions?
i really wouldn't like to wait another 3-4 weeks for a replacement
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 12:05 AM.