android
  #1  
Old 11-20-2007, 09:42 PM
Borahshadow Borahshadow is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 12
Default Firmware update

Hello I'm this is probably a question for Digitaldel
I'm thinking about buying this player(or asking for it for Christmas) and was curious if it is possible to update the firmware with out using the exe

I know there aren't updated firmware yet but I don't use windows I use linux and would prefer to not have to install anything on my family's computer to update the firmware

Is it even possible to update the firmware like the portal players with a file like the mi4 files? thanks
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 12-02-2007, 08:22 AM
sandaili sandaili is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 9
Default Linux

You can just install a trial (fully functioning) version of VMWare and put XP on there or whatever you have. That is if there is not a way to fix it. Or beg a friend for help obviously by hijacking their windows computer. VMWare is very handy for not actually letting Windows touch your computer, unless you think virtually touching it counts

Sandaili
Reply With Quote

  #3  
Old 12-02-2007, 11:05 AM
rdow rdow is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 45
Default

Digitaldel can answer on how they will officially release updates, but when helping them debug a bluetooth issue (on the Sport) I was sent a firmware update that was installed by just dragging the file onto the player. No .exe file.

Last edited by rdow; 12-02-2007 at 11:25 AM. Reason: clarifying model
Reply With Quote

  #4  
Old 12-02-2007, 12:41 PM
digitaldel digitaldel is offline
Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 114
Default

Yes, next time we release both versions.
Reply With Quote

  #5  
Old 12-03-2007, 08:57 AM
Borahshadow Borahshadow is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 12
Default

ok thank you I could use vmware if I wanted to but I would rather not bother this helps me in deciding whether to get this player
Reply With Quote

  #6  
Old 12-04-2007, 10:40 AM
sandaili sandaili is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 9
Default VMWare

Quote:
Originally Posted by Borahshadow View Post
ok thank you I could use vmware if I wanted to but I would rather not bother this helps me in deciding whether to get this player
That's what I figured but wasn't sure if you knew of it

Sandaili
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 01:30 PM.