android
  #1  
Old 05-11-2008, 09:55 AM
Life is Good.'s Avatar
Life is Good. Life is Good. is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 41
Default GUI Problem

So I installed the new firmware bluewave thing. I turn on my T10 and all the updates are there except the new GUI's. My T10 is a best buy T10 and its a JABY. I've tried to install the GUI's from Samsungplay but they don't show up at all on the player. Its not THAT big a deal but I really like the new GUI's.
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 05-11-2008, 10:22 AM
DMagic8693 DMagic8693 is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 13
Default

Quote:
Originally Posted by Life is Good. View Post
So I installed the new firmware bluewave thing. I turn on my T10 and all the updates are there except the new GUI's. My T10 is a best buy T10 and its a JABY. I've tried to install the GUI's from Samsungplay but they don't show up at all on the player. Its not THAT big a deal but I really like the new GUI's.
Samsung doesn't have GUIs for the t10 yet. I know, I have been waiting too. I wish I could call them and get something solved about this... but everytime I call, they never even know what a T10 is and Im put on hold as they read about what it is...OMG
Reply With Quote

  #3  
Old 05-11-2008, 11:06 AM
krndnl krndnl is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 13
Default

you get GUIs from here http://uk.samsungplay.com/images/t10...l?SMSESSION=NO

after downloading, it gives you 2 files. a .ROM and a . something. i forget.
anyway, you just copy and paste it after extracting, into your t10 folder. do not place them in any folders like "text" or whatever, just paste. then turn your t10 on and it will uprade the firmware then turn off. turn it on again and it will check and finish upgrading the firmware then it turns off. turn it on again and the new GUI will replace Sammy's GUI.
Reply With Quote

  #4  
Old 05-11-2008, 08:43 PM
Life is Good.'s Avatar
Life is Good. Life is Good. is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 41
Default

I see what your saying, I tried it too. This is EXACTLY What I did.
1. Downloaded on GUI
2. Extracted GUI
3. Copied .ROM and whatev to the internal storage on the T10
4. Turned it on and nothing was changed
Reply With Quote

  #5  
Old 05-11-2008, 08:58 PM
Life is Good.'s Avatar
Life is Good. Life is Good. is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 41
Default

Also remember that the firmware is best buy. I have the new 3.03 version but its still BB. This also means that it has rhapsody on it. I noticed that the GUI's here all have file browser in them. Best Buy is different, it has rhapsody as one item on the menu. This is why I think it won't work. There has to be something I can do!
Reply With Quote

  #6  
Old 05-11-2008, 10:32 PM
Zolxen Zolxen is offline
Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 220
Default

I dont think they're released BB GUI's yet.
__________________
current player: Samsung YP-T10JAB/XAA 4 GB; 3.06 US MTP Firmware
headphones: Phillips SHE-9500, Motorola Motorokr S9 Bluetooth, Aiwa HP-X223
previous players: dream'eo Enza 30 GB PMP , Samsung YP-T9JAB
Reply With Quote

  #7  
Old 05-12-2008, 05:58 PM
Life is Good.'s Avatar
Life is Good. Life is Good. is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 41
Default

Any idea when?
Reply With Quote

  #8  
Old 05-12-2008, 06:48 PM
rexregnum rexregnum is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 25
Default

Instead of just copying the GUI files to internal storage, also copy them to the T10 hardrive itself. (Alongside muisc, pictures, etc.) This is what worked for me.
Reply With Quote

  #9  
Old 05-13-2008, 05:10 PM
Life is Good.'s Avatar
Life is Good. Life is Good. is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 41
Default

How? Do you have the Best Buy version Mp3 player?
Reply With Quote

  #10  
Old 05-13-2008, 11:29 PM
sassafras's Avatar
sassafras sassafras is offline
Samsung Moderator
 
Join Date: Dec 2007
Location: Everywhere
Posts: 1,590
Default

You're not transferring GUI's, you're transferring a firmware that is supposed to contain the new GUI's. If your firmware is not compatible with that series of updates (As is the case with Best Buy players I've been told) then try this thread first:

http://www.anythingbutipod.com/forum...ad.php?t=21463
__________________
"Changed my mind so much I cant even trust it
My mind changed me so much I cant even trust myself"
Reply With Quote

  #11  
Old 05-18-2008, 06:08 PM
Life is Good.'s Avatar
Life is Good. Life is Good. is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 41
Default

I already installed the 3.03 firmware though so technically the GUI's should work!?!? The only thing I can think of that would make them not work is the fact that this is Best buy firmware there are a few menu changes to the best buy version.
Reply With Quote

  #12  
Old 05-31-2008, 02:36 AM
knockalex knockalex is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 27
Default

samsung has already released the version you can go and have a look
Reply With Quote

  #13  
Old 06-06-2008, 12:05 AM
Life is Good.'s Avatar
Life is Good. Life is Good. is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 41
Default

Oh I can? Where? Cause a... I checked on the samsung site and according to it I can't!
Reply With Quote

  #14  
Old 06-06-2008, 10:39 AM
Buzzmonkee's Avatar
Buzzmonkee Buzzmonkee is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 93
Default

Read the stickied Howto: install other firmwares! thread

Seems the Rockbox tcctool will install any firmware onto a BB player and then the only problem is deciding which theme of GUI to onstall
Reply With Quote

  #15  
Old 06-10-2010, 09:02 AM
Elad Nava Elad Nava is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 3
Default

The reason some of you have had NO CHANGE after transferring the firmware to the device is because your YP-T10 device is set in UMS (MSC) usb mode.

You need to download GUIs for MSC mode specifically.
http://www.emodio.com/support/downlo...0gui_list.html

Good luck.

Last edited by Elad Nava; 06-10-2010 at 09:16 AM.
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 03:31 PM.