android
  #1  
Old 02-24-2008, 09:59 PM
Changster Changster is offline
Member
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 112
Default Super Mario

I saw a youtube video of a guy playing super mario on his sansa

http://youtube.com/watch?v=7eT24Rs4XdE
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 02-24-2008, 10:07 PM
Cruleworld's Avatar
Cruleworld Cruleworld is offline
Zune Moderator
 
Join Date: Dec 2006
Location: In a secluded cave
Posts: 2,728
Default

He is using rockbox, you can do that with rockbox.
__________________
Players: Zune 30GB (Music), iPod Touch 8GB 2g (Apps/Podcasts), Zune HD 32GB (sold to brother)
Reply With Quote

  #3  
Old 04-07-2008, 03:50 PM
gabe565's Avatar
gabe565 gabe565 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2007
Location: Oklahoma, US
Posts: 168
Default

How? Is it a Gameboy ROM? Or is it in place of the Pacman files? Or Doom files!?

EDIT: Nevermind, I noticed that it's Super Mario Deluxe which is for gameboy color.
Reply With Quote

  #4  
Old 06-13-2008, 12:47 AM
kungfu.chinaman's Avatar
kungfu.chinaman kungfu.chinaman is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 24
Default

Dammit. Rockbox doesn't work on v2 players... >
Reply With Quote

  #5  
Old 09-28-2008, 06:39 PM
hatt hatt is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 20
Default

how do i know if mines a v2? and does anyone have the software? i cant find it anywer...and the rockbox sites not worken

Last edited by hatt; 09-28-2008 at 06:51 PM.
Reply With Quote

  #6  
Old 09-28-2008, 07:02 PM
WalkGood's Avatar
WalkGood WalkGood is offline
Moderator
 
Join Date: Aug 2006
Location: FL
Posts: 12,579
Default

Quote:
Originally Posted by hatt View Post
how do i know if mines a v2? and does anyone have the software? i cant find it anywer...and the rockbox sites not worken
If you have firmware version 3.XX.XX, you have an e200v2 or firmware version 1.XX.XX is e200v1. And click here for rockbox site.
__________________
WalkGood,
Ramón

abi >> | Forum Rules | Glossary | Why Rockbox | FLAC or MP3? | irc
Reply With Quote

  #7  
Old 09-28-2008, 07:09 PM
alijeeves alijeeves is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 11
Default

I have Rockbox but don't know if I just download a ROM or what? And where do I place the files?
Reply With Quote

  #8  
Old 09-28-2008, 07:27 PM
WalkGood's Avatar
WalkGood WalkGood is offline
Moderator
 
Join Date: Aug 2006
Location: FL
Posts: 12,579
Default

Quote:
Originally Posted by alijeeves View Post
I have Rockbox but don't know if I just download a ROM or what? And where do I place the files?
http://www.anythingbutipod.com/forum...ad.php?t=13293

http://www.rockbox.org/twiki/bin/view/Main/PluginDoom
__________________
WalkGood,
Ramón

abi >> | Forum Rules | Glossary | Why Rockbox | FLAC or MP3? | irc

Last edited by WalkGood; 09-28-2008 at 07:32 PM.
Reply With Quote

  #9  
Old 09-28-2008, 07:41 PM
hatt hatt is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 20
Default

i have rockbox now(the site doesnt work for me at least...had to got to download.com and get it) and i dont have supermario on it...how do i get that?
Reply With Quote

  #10  
Old 09-28-2008, 08:01 PM
advcomp2019's Avatar
advcomp2019 advcomp2019 is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 4,838
Default

The Rockbox site works here. The Super Mario is a game you download, but I do not know if it is GameBoy game or WAD.
Reply With Quote

  #11  
Old 09-28-2008, 08:06 PM
hatt hatt is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 20
Default

ok...and last thing, how do i make the downloaded doom wads work? i cant figure that out
Reply With Quote

  #12  
Old 09-28-2008, 08:12 PM
advcomp2019's Avatar
advcomp2019 advcomp2019 is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 4,838
Default

Here is something you might want to read: http://www.anythingbutipod.com/forum...ad.php?t=13293

Here is a wiki: http://www.rockbox.org/twiki/bin/view/Main/PluginDoom
Reply With Quote

  #13  
Old 09-28-2008, 08:13 PM
hatt hatt is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 20
Default

just thought up crazy question part 2....is there like a guitar hero wad?
Reply With Quote

  #14  
Old 09-28-2008, 08:17 PM
WalkGood's Avatar
WalkGood WalkGood is offline
Moderator
 
Join Date: Aug 2006
Location: FL
Posts: 12,579
Default

Quote:
Originally Posted by hatt View Post
just thought up crazy question part 2....is there like a guitar hero wad?
No
__________________
WalkGood,
Ramón

abi >> | Forum Rules | Glossary | Why Rockbox | FLAC or MP3? | irc
Reply With Quote

  #15  
Old 09-28-2008, 08:17 PM
advcomp2019's Avatar
advcomp2019 advcomp2019 is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 4,838
Default

As far as I know, no, but read this again: http://www.anythingbutipod.com/forum...ad.php?t=13293
Reply With Quote

  #16  
Old 09-28-2008, 08:17 PM
hatt hatt is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 20
Default

oh...no gh wad...
Reply With Quote

  #17  
Old 09-28-2008, 08:43 PM
hatt hatt is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 20
Default

im putting the wad files into the doom folder, but its still not showing up on my e260...
Reply With Quote

  #18  
Old 09-28-2008, 10:26 PM
advcomp2019's Avatar
advcomp2019 advcomp2019 is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 4,838
Default

Are you going into Plugins -> Games -> doom?
Reply With Quote

  #19  
Old 09-29-2008, 05:08 PM
hatt hatt is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 20
Default

yes thats were im looking, and im puting the wad in I:\.rockbox\doom and im hoping thats rite...is it?
Reply With Quote

  #20  
Old 09-29-2008, 05:12 PM
advcomp2019's Avatar
advcomp2019 advcomp2019 is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 4,838
Default

Yes, that is right.
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 08:21 PM.