android
  #1  
Old 04-19-2008, 08:51 AM
fartman2cool fartman2cool is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 6
Default i have best buy t10 but need firmware

i need a newer firmware i only have 1.55 is there a new firmware out there if so please reply.
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 04-19-2008, 12:23 PM
rexregnum rexregnum is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 25
Default

Yeah, go to the samsung site and go to dowload center. Type in the model of your T10 (It should say it on the back. Mine for instance is T10JABY) From there, go to downloads and dowload the 2.00 firmware. Or, it would be easier to let Samsung Media Studio do it for you.
Reply With Quote

  #3  
Old 04-19-2008, 02:55 PM
fartman2cool fartman2cool is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 6
Default

i did that both but it says that theres no t10 jaby just only t10 jab but try the 2.00 it will not load is it because i have 1.55
Reply With Quote

  #4  
Old 04-19-2008, 05:13 PM
thc08's Avatar
thc08 thc08 is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2008
Location: excuse my poor english, im american :)
Posts: 33
Default

3 easy steps. i even have pictures for you. these steps actually fit for almost every thread in every section.







good luck and good hunting.

but fartman i'll actually let you on a little secret. i have the exact same player you do. bought it at the exact same retail store you did, and believe it or not used to have the same problem you did. the link is in my signature
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 07:28 AM.