android
Go Back   abi>>forums > MP3 Players By Brand > Insignia > Insignia Pilot

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 04-24-2008, 03:15 PM
jcrick jcrick is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 1
Default Anyone tried the Insignia NS-BT300F adapter with Sony Home Theater?

I have tried connecting this adapter ( http://www.ecrater.com/product.php?pid=2195744 ) to my Sony home theater system via a TDM-iP10 ( http://www.sonycenter.lu/pdf/TDMIP10.pdf ).My Pilot finds the Insignia adapter and connects but there is no sound from the speakers. I know the unit functions because I can connect to several other iPod suppored boomboxes and entertainment centers (on display at a local Best Buy store) and the sound is good.

As a side note, the volume is not controllable via the Insignia Pilot but by the the other audio equipment instead. So I guess the output of the Pilot via bluetooth is a constant level digital signal. I don't think the volume level is too low to be detected by the Sony adapter.

Anyone have any ideas or solutions to this issue?

Cheers,
John
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 01:06 PM.