android
  #1  
Old 05-09-2008, 11:22 PM
Romanian Romanian is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 24
Default Rockboxed X5L: bricked?

Hey all,

I had an iAudio X5L with RockBox, and it was amazing. About two weeks ago, it stopped playing audio. Just stopped. It turns on and I can navigate and do everything normally, but it just doesn't play music. It takes slightly longer to load the track, and then a hell of a long time for it to show up "Next" at the bottom of the screen, if that means anything. At first I thought it was something with the firmware, but I formatted the 30GB drive I have, and it didn't help any. I also have a 20GB drive, but that didn't work either. From there I deduced that it's either a hardware problem or a bootloader/flashmem problem. I think I may eliminate that the cause is from a hardware problem, because once every about 20 boots, the audio works (but then I can't change the volume). If anybody has any clue as to what my problem is, I would greatly appreciate some help.

Thanks in advance,
Romanian
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 05-10-2008, 12:10 AM
RCM's Avatar
RCM RCM is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: I'm not telling
Posts: 1,549
Default

Can you try reloading the original firmware, and then reinstalling rockbox again, to see if it works
__________________
Sansa View 16GB (DEAD)
Sony Walkman NWZ-S544 (DEAD has a mind of it's own and don't feel like fixing it!)
Zune HD 32GB (Retired)
Samsung Galaxy tab 2 7.0
Motorola Droid razr m
Reply With Quote

  #3  
Old 05-10-2008, 12:48 AM
Romanian Romanian is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 24
Default

I did try, but for some reason it didn't work. I suspect that the reason is because I run Linux Ubuntu. Why do I run Ubuntu? Well, it's because the player won't be recognized by Windows for some odd reason. And the original firmware is for Windows only, so I guess something is messed up. As far as I know, WINE won't run the firmware correctly. I'll try firing it up again, just to be sure.
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 03:38 PM.