android
Go Back   abi>>forums > MP3 Players By Brand > Creative > Zen V

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 05-24-2008, 02:25 PM
squeezebox squeezebox is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 6
Default tired of WMP11 sync and album art bugs. Alternatives?

I've been using WMP11 to sync my Zen V Plus (4Gb). It works well for the most part, but for some reason, it likes to mix & match my album art.

All my album covers are embedded in every mp3 file using Tag&Rename (great software, by the way).

All Windows XP folder thumbnails display correctly. The only error shows up actually on the Zen screen, when I play the files. The Zen V always depicts an album cover without fail-- except it often (not always) will swap album covers.

(I read somewhere that the Zen V depicts album art straight from the embedded tag, but after experiencing this bug, I do not believe this). Since it always depicts covers, but swaps them, I think that the Zen V and/or WMP11 is using some sort of internal album art database on the device itself, and this is getting corrupted.

I have fresh installed, reset, upgraded to latest Zen firmware, etc. (Even installed on a completely fresh XP machine). No luck.

I would like to stop using WMP11 and try another solution, to see if that will solve the problem.

I installed Creative's latest version of MediaSource 5, with all options enabled.

However, my Zen V doesn't even show up in MediaSource! (It shows up in XP explorer just fine).

Any suggestions?
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 05:18 AM.