android
Go Back   abi>>forums > MP3 Players By Brand > Samsung > Samsung T10

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-20-2008, 04:41 AM
reubenac reubenac is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 3
Default Problems Changing From La Fleur Firmware 3.06 To MTP

Hi
I'm having problems changing my firmware from la fleur to the European version. I've tried the update loop and it works but as soon as I turn the player off and on again it restes and goes back to the la fleur firmware.

CAN ANYONE HELP ME?

Last edited by reubenac; 06-24-2008 at 01:16 AM.
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 06-22-2008, 07:32 PM
scuba scuba is offline
Member
 
Join Date: Apr 2008
Location: Australia
Posts: 108
Default

You need to read a thread on Flashing your Firmware..
The only reason you should want to move from La Fleur to MTP is to use a music subscription or paid download service though, music with DRM.
Reply With Quote

  #3  
Old 06-23-2008, 03:08 AM
reubenac reubenac is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 3
Default

Yeah thanks, cheers.

I've tried the strategy in the "Howto: install other firmwares thread"
Are there any other threads about flashing your firmware?

Thanks for your help.
Reply With Quote

  #4  
Old 06-23-2008, 04:42 PM
Hypnorino's Avatar
Hypnorino Hypnorino is offline
Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: Glorious Nation of Kazakhstan
Posts: 220
Default

I think you have to use config.dat to be able to flash your T10 back to MTP, just like you would the P2. I'm not 100% sure though.

search the P2 forum for FWDN.exe. it's somewhere in the firmware sub-forum.
Reply With Quote

  #5  
Old 06-24-2008, 01:13 AM
reubenac reubenac is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 3
Default

Ok thanks.

How do I do that?
I read the P2 thread but it doesn't work
Reply With Quote

  #6  
Old 06-24-2008, 06:52 PM
scuba scuba is offline
Member
 
Join Date: Apr 2008
Location: Australia
Posts: 108
Default

Try it again then, cause that's the way you have to do it.. Make sure you follow every instruction.
Or try the method here on the T10 forum, it uses a firmware flashing tool from rockbox.org
Not sure anyone can help you if either of those methods aren't working.
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 08:37 PM.