android
  #1  
Old 06-26-2008, 08:38 AM
jeff0621 jeff0621 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 1
Default Problems with Vorbis tagging on the t10

Hi, I apologize in advance if this topic has already been covered, but I browsed through the forum pages and didn't find anything, so here goes:

Anyway, I bought a T10 yesterday, primarily because I really like using ogg files. I tried transferring some files to it, and the song title showed up, but the artist and album name did not. I then proceded to re-rip some files using three different programs - Quintessential, CDex and Easy CD-DA. All of the files showed up on the player the same way. When I right clicked on the actual file to see its tag properties, under "summary" the tag properties were listed differently than mp3 files (i.e. the oggs listed title, subject, category whereas the mp3s list album title, track number, genre, etc)

So how do I get the oggs tagged so they show up properly?

Thanks
Jeff
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 06-26-2008, 02:22 PM
shinobi00 shinobi00 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 274
Default

Is your player updated to the latest firmware? if not get it here:

http://www.anythingbutipod.com/forum...ad.php?t=30657

And if it is updated then I think ogg tags only work with the KR UMS firmware. If thats the case(someone correct me if I'm wrong) then see this thread:

http://www.anythingbutipod.com/forum...ad.php?t=30116


You also might want to try update llibrary in the settings>Library update>Manual Update
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 03:49 AM.