Prev Previous Post   Next Post Next
Old 07-04-2008, 03:48 AM
ethanol ethanol is offline
Junior Member
Join Date: Jul 2008
Posts: 5
Default Video not working - Help please

Hope someone can help. I just purchased a T10 in Australia - ($75 from DealsDirect). I received the device today, charged it via USB for a couple of hours, installed Samsung Media app which updated itself to EmoDio. EmoDio updated the firmware on the device, so after a power off and a start-up, the device is now showing as Firmware 3.06 US (I don't know what it was initially). Device seems to be working fine, but videos do not work - the standard 3 which come with the player do not play - there is some sound and they play with a blank screen for a few seconds but then it moves onto the next video. I've tried transferring a couple of videos I've converted using SUPER and WME and even tried one using EmoDio - one doesn't play (wmv) and the other 2 have very garbled pictures (svi's). Any ideas? If it wasn't for the fact that even the standard 3 videos weren't working, I'd assume it was something to do with my conversion settings.
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 03:47 AM.