Go Back   abi>>forums > MP3 Players By Brand > Creative > Zen Vision:M

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 08-15-2008, 07:47 AM
MrPhysics MrPhysics is offline
Junior Member
Join Date: Aug 2008
Posts: 6
Default Zen not Recognized, all videos/pictures/90% of music gone :(

This problem started yesterday. I've had it for about 1.5 years now.. that may be relevant.. anyways..
First problems I encountered:
  • Music Skipping
  • Song started skipping, then playing parts of other songs during the song I was listening to
  • Taking forever to be recognized to the computer
  • "Rebuilding" but the little green bar on the timeline didn't rebuild completely to the edge of the line, the green bar went up to like 10% of the timeline
Current Problems:
  • Zen Vision M isn't recognized by the computer
  • ALL videos, pictures and 90% of the music that I've put on it that I've collected over the time I've had it is ALL gone now. (Please tell me there is a way to recover them)
  • I'm finding this is a common problem from reading this:
Hopefully there is a way that I can get all of my videos/pictures/and 90% of the music I lost back. Now I know to backup all that stuff... I took it for granted and didn't back any of it up..
Please help! I'm worried
Thanks in advance.

Physics FTW.
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 10:47 PM.