android
  #1  
Old 08-16-2008, 08:01 PM
Namrorrim Namrorrim is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 1
Default Firmware problem - Solved

Recently my player gives me the 'Recovery mode' screen when I start it up, and tells me there's a firmware problem. Now Unfortunately, I recently Wiped my HardDrive, and reinstalled windows XP. I then went to install creative MediaSource 5, and found to my astonishment that I couldn't find the disk that came with my player, so I pranced off to the creative site to download it, and when installing it basically tells me "Your player is not connected tot he computer please connect it." I do so, and it once again gives me this message. I figure it doesn't see the player because it doesn't have the proper firmware on it, but I can't put it on without MediaSource, and I can't install MediaSource without the firmware. . . . and you see the issue yeah? So I was wondering if anyone could help me out here, if not, whatever =( Nam. (Oh just to give you some more info, I have a Creative Zen V 8GB) EDIT: Well Cruising around the creative support area, I found the 'Creative mp3 player recovery tool' I'm Downloading it and gonna try it, I'll hit you with the results as soon as I'm done. =) It worked ^^ Now to go and find all my music again D= Shame I lost it all =/ Thanks for anyone who takes a look at this =)

Last edited by Namrorrim; 08-16-2008 at 08:15 PM.
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 08-17-2008, 07:41 PM
BobbyRS's Avatar
BobbyRS BobbyRS is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: USA
Posts: 6,575
Default

Hello Namrorrim. Welcome. Good to hear you got it all working correctly. Good job!
__________________
.
~Light travels faster than sound, which is why some people appear to be bright until they speak~

Zen FAQ
Reply With Quote

  #3  
Old 05-01-2009, 07:17 AM
dweber dweber is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 1
Default

Hi Bobby

Congratulation for your support

I‘ve the same problem but I my case I can’t communicate to the computer. I tried “MP3 Player Recovery Tool” from Creative but the computer USB don’t recognize. The MTP show the message “firmware problem”. Is my Zen dead? What can I do?
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 11:23 AM.