android
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 08-20-2008, 09:26 PM
pillzz pillzz is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 7
Default No sound from right headphone/speaker

Hi there!
I purchased a 16 gb zen about two weeks ago and I haven't had a problem till today =(.
First things first, I am currently on the 1.13.01 firmware. When I first got it I downgraded from 1.21 (or whatever the newest firmware was) and, as I said before, experienced no problems what so ever.
This morning while listening to music I pulled out the headphones to swap them with another set of headphones. When I plugged the new ones back in I noticed that there was no sound coming from the right headphone. I've unplugged the new headphones, used my old ones, borrowed a few headphones from random people and on each of them the same problem. So it's almost certain that there is something wrong with the player.
Has anyone had the same problem? Is it a hardware problem? Or could it be a software problem? It is probably a hardware problem but i've yet to drop it and the Zen is safe in my padded leather case and it was working fine till just now. Here’s hoping it can be fixed somehow without sending it to creative.

Thanks in advanced.
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 08:19 PM.