android
  #1  
Old 08-27-2008, 04:11 AM
korn_thoughtless6 korn_thoughtless6 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2008
Location: Portland, OR
Posts: 55
Default Display Problem

I'm sure this is an isolated incident, but the display on my pilot stopped working. All the colors inverted themselves, so the dark gray background was white, all the text was black, etc. After a minute, the display only shows black with the backlight trying to shine through. I was wondering if anybody else had this problem, and more importantly if there is a way to fix it without getting a new one.
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 08-27-2008, 01:29 PM
korn_thoughtless6 korn_thoughtless6 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2008
Location: Portland, OR
Posts: 55
Default

I kept using my pilot to see if it would randomly decide to work, since it randomly decided to stop working. Once in a while, the screen would work perfectly, and other times it would be really weird. Parts of the display would look like it was in a mirror, while other parts of the screen would be the way it should be. Sometimes, the colors would be inverted again, but most of the time, the screen would be black with the backlight shining through. I don't see anything broken about the mp3 player itself, and the screen isn't cracked at all
Reply With Quote

  #3  
Old 08-27-2008, 02:36 PM
rgvmp3 rgvmp3 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 64
Default

Have you taken it apart? It sounds like the LCD ribbon connector may be loose or have a bad connection, if it is connected via a ribbon type cable that is.
Reply With Quote

  #4  
Old 08-27-2008, 02:46 PM
korn_thoughtless6 korn_thoughtless6 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2008
Location: Portland, OR
Posts: 55
Default

No, i haven't taken it apart at all. I didn't want to make it worse. I might try taking it apart later. It's obviously a physical problem since the video out still works perfectly
Reply With Quote

  #5  
Old 08-27-2008, 04:12 PM
rgvmp3 rgvmp3 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 64
Default

Quote:
Originally Posted by korn_thoughtless6 View Post
No, i haven't taken it apart at all. I didn't want to make it worse. I might try taking it apart later. It's obviously a physical problem since the video out still works perfectly
Did you buy it new from Bestbuy? Can you not exchange it?
Reply With Quote

  #6  
Old 08-27-2008, 04:17 PM
korn_thoughtless6 korn_thoughtless6 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2008
Location: Portland, OR
Posts: 55
Default

I bought it from best buy last November or December, but I didn't get the replacement plan
Reply With Quote

  #7  
Old 08-27-2008, 09:44 PM
rgvmp3 rgvmp3 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 64
Default

Quote:
Originally Posted by korn_thoughtless6 View Post
I bought it from best buy last November or December, but I didn't get the replacement plan
It is still within the 1 year warranty then. It says on the warranty card that you just return it back there as long as you have the original receipt.
Reply With Quote

  #8  
Old 08-28-2008, 03:16 AM
korn_thoughtless6 korn_thoughtless6 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2008
Location: Portland, OR
Posts: 55
Default

Okay, i'll do that. Thanks
Reply With Quote

  #9  
Old 09-19-2008, 03:49 AM
korn_thoughtless6 korn_thoughtless6 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2008
Location: Portland, OR
Posts: 55
Default

One of my friends has the exact same problem with hers
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 07:32 PM.