android
  #1  
Old 09-04-2008, 11:16 PM
wizzardxexe wizzardxexe is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 54
Default Sansa fuze problems

Hey, just bought a sansa fuze, and its not working with my xp desktop but it is working with my vista laptop? i plug it in to my desktop, and it just fails to do anything. windows media player doesn't see it. do i need to download a driver or anything?

note: i had an e250 before on the same desktop and it worked fine
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 09-04-2008, 11:51 PM
advcomp2019's Avatar
advcomp2019 advcomp2019 is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 4,838
Default

Are you using MSC or MTP mode? On the XP computer, if you are using MTP mode, do you have SP2 or SP3 and WMP10 or WMP11?
Reply With Quote

  #3  
Old 09-07-2008, 10:05 AM
wizzardxexe wizzardxexe is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 54
Default

its ok i fixed it. took me a while though, i had to uninstall the driver, change the sansa usb mode, and plug it back in. i hiccuped a little bit nut now its ok
Reply With Quote

  #4  
Old 09-07-2008, 03:00 PM
advcomp2019's Avatar
advcomp2019 advcomp2019 is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 4,838
Default

Good to hear it was only a driver issue.
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 08:21 PM.