android
  #1  
Old 10-03-2008, 02:59 PM
Rhino23 Rhino23 is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 1
Default Sansa View boot up problems

Ok, I formatted my View becuase I was having some problems with some music showing up on it, since then when I turn it on, it sits at the Sandisc Sansa screen and does nothing the blue ring also stays on. I left it on all night last night hoping that it needed to do something (?) but after sitting for 8 hours I checked it.. same screen. Does anyone have any ideas of do I need to send it to Sandisc for some waranty work? I have the latest firmwear too.

I have also have tried the Recovery route with holding the home button and plugging it in while on hold.. and copying the firmware into the 16mb drive and restarting the device, still nothing.
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 12-05-2008, 08:13 PM
pcman pcman is offline
Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 193
Default

I have this same problem..... so bump?
Reply With Quote

  #3  
Old 12-06-2008, 12:34 AM
trikon000 trikon000 is offline
Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Disassembly LABS
Posts: 259
Default

you erased the boot sector.
Reply With Quote

  #4  
Old 12-06-2008, 03:27 AM
advcomp2019's Avatar
advcomp2019 advcomp2019 is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 4,838
Default

Sounds like you need to reinstall the bootloader that is with the firmware zip file from Sandisk. You put that in to recover mode too.
Reply With Quote

  #5  
Old 12-06-2008, 11:41 PM
pcman pcman is offline
Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 193
Default

Ok, so I fixed it completely by accident. Thank you for your prompt replies though. What I did, which I later found out is a normal thing to do, was I put hold on, held << and plugged it in. It said, "Erasing... Done" then restarted and booted up. So now, for a total of 21.76 from ebay, I have a fully working 8gb view in good cosmetic condition, and I just ordered another with the same problem.
Reply With Quote

  #6  
Old 12-07-2008, 01:21 AM
advcomp2019's Avatar
advcomp2019 advcomp2019 is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 4,838
Default

Sounds great. I wonder why doing the MSC mode trick does that. Unless you do not have MTP drivers in your OS.
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 01:51 AM.