android
  #1  
Old 10-13-2008, 07:26 PM
justinsg justinsg is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 10
Exclamation T10 Frozen after Changing 'My Skin' background!!

Hi there,

My Samsung T10 has frozen!! I was looking through some photos with music playing and on one of them, I selected "Select as My Skin" or wateva it is. The screen then went black and the whole device locked up!!
I waited about 5min to see if it would sort itself out but alas. I had to 'Reset' it which turned it off. Whe I turn it on now, it shows the Sammy welcome and my name but then just goes black again and the only way to turn it off is throught the reset button. It can't do anything whilst in that mode.

When off, I connected it to a Windows PC and it turned on and went black - windows played the device insert sound and TCCtool can recognize it but it doesnt show up in 'my computer'


What can I do???
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 10-13-2008, 11:52 PM
leno4 leno4 is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 24
Default

Get a wall adaptor and charge it through ur wall power point
Reply With Quote

  #3  
Old 10-14-2008, 04:40 AM
justinsg justinsg is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 10
Default

Quote:
Originally Posted by leno4 View Post
Get a wall adaptor and charge it through ur wall power point
Dunno how this would help BUT... I tried it and it acted just the same as plugging into a computer
Reply With Quote

  #4  
Old 10-16-2008, 12:20 AM
OwneddMuch OwneddMuch is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 25
Default

See If Emodio recognizes it, then format it maybe?
Reply With Quote

  #5  
Old 10-17-2008, 04:44 AM
zipdisk zipdisk is offline
Member
 
Join Date: Aug 2008
Location: Kapiti New Zealand
Posts: 142
Default

I have a fealing you selected a Blank screen, from your photo, may you cane delete all the Pictures in the thing..
Reply With Quote

  #6  
Old 10-20-2008, 03:51 AM
justinsg justinsg is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 10
Default

Nope! Emodio doesnt recognize it :{ :c

...and no I didn't select a blank screen (no that i have that sort of imagery) and this is confirmed by the non-responsiveness of the T10. When i press the buttons, they acknowledge the contact by dimming quickly but have no effect on the machine and the only way i can turn it off involves a pin to the reset button!
Reply With Quote

  #7  
Old 10-20-2008, 09:37 AM
squigs squigs is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 27
Default

Maybe the hold is stuck on somehow?
Reply With Quote

  #8  
Old 10-21-2008, 02:41 AM
Blues Blues is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 14
Default

Try use your PC to delete all your file in your Picture folder. I have the same problem like you last night, when I play an unsupported video file my T10 keep turn off every time I turn it on. I finally connect it to my PC and delete all files in my Video folder. It successed...

I hope it helps...
Reply With Quote

  #9  
Old 10-23-2008, 09:38 PM
justinsg justinsg is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 10
Default Oh Well - in for service

Sorry - i can't access it through EMODIO so i have just sent it in for service

If i remember I will post the result
Reply With Quote

  #10  
Old 10-23-2008, 10:08 PM
Blues Blues is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 14
Default

It's ok. good luck justinsg.
Reply With Quote

  #11  
Old 10-25-2008, 08:07 AM
Cyphox Cyphox is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 97
Default

This manual works for the T10, too. Give it a shot...
http://anythingbutipod.com/forum/sho...hlight=unbrick
Reply With Quote

  #12  
Old 10-25-2008, 08:29 AM
project_falcon project_falcon is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 43
Default

Samething happened to me
i cant fix it
Reply With Quote

  #13  
Old 11-10-2008, 03:27 PM
justinsg justinsg is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 10
Talking

Quote:
Originally Posted by Blues View Post
It's ok. good luck justinsg.
Thanks.
I took it back to the store and the had it repaired - it seems they have replaced the flash storage chip in it.
It still has the flashed korean msc firmware on it but back down to vertio 1.68.

Is it safe to upgrade back to 3.03 - will it freeze again? has any1 else experienced this?
Reply With Quote

  #14  
Old 10-26-2009, 10:34 AM
baobeo93 baobeo93 is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 1
Unhappy

Quote:
Originally Posted by justinsg View Post
Thanks.
I took it back to the store and the had it repaired - it seems they have replaced the flash storage chip in it.
It still has the flashed korean msc firmware on it but back down to vertio 1.68.

Is it safe to upgrade back to 3.03 - will it freeze again? has any1 else experienced this?
oh no! i'm having the same problem . how much it cost for replacing the chip?
Reply With Quote

  #15  
Old 10-27-2009, 07:33 PM
zipdisk zipdisk is offline
Member
 
Join Date: Aug 2008
Location: Kapiti New Zealand
Posts: 142
Default

Quote:
Originally Posted by justinsg View Post
Thanks.
I took it back to the store and the had it repaired - it seems they have replaced the flash storage chip in it.
It still has the flashed korean msc firmware on it but back down to vertio 1.68.

Is it safe to upgrade back to 3.03 - will it freeze again? has any1 else experienced this?

Upgrade to 3.06 MTP or 3.07 MSC dont use the old firmware..
Reply With Quote

Reply

Tags
black screen, frozen, reset button, t10

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 01:56 PM.