android
  #1  
Old 11-18-2008, 06:08 AM
L44RMB L44RMB is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 1
Default Zen V Plus and QDOS FM Transmitter

Hi - I recently purchased a QDOS FM transmitter for my Creative Zen V Plus, initially I was impressed with the sound quality, but within a short space of time (less than the time to play one complete track) the sound was lost. On investigation I found that my Creative Zen V Plus was the problem – it won’t switch on at all anymore despite attempting resetting it, there’s no indication of “life” from it anymore even when a Creative battery charger is connected to it.

Obviously it seems very coincidental that my MP3 failed soon after using it in the QDOS FM transmitter – has anyone else experienced similar problems? If so what was to to resolve the problem?
Thanks
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 11-18-2008, 08:52 AM
BobbyRS's Avatar
BobbyRS BobbyRS is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: USA
Posts: 6,575
Default

Welcome L44RMB. Have you tried pushing the Reset button and then try powering on? You may also be able to disassemble and reseat the battery connection. This has been known to help with a non-responsive Zen V/Plus. A couple of disassembly videos here and here should help.
__________________
.
~Light travels faster than sound, which is why some people appear to be bright until they speak~

Zen FAQ
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 01:37 PM.