android
  #1  
Old 11-20-2008, 07:50 PM
modhatter modhatter is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 17
Default Sleep timer for Fuse

Well, I must say that I am glad that I discovered that there is no sleep timer on the Fuse. I was just about to order one (knowing the Clip has the sleep timer) and found out the Fuse does not have this feature. I use MP player for audio books and like to fall asleep listining to them. With no timer, I would have a dead battery every morning. Is this a firmware issue or is it something mechanical that must be built in? Please excuse my ignorance.

I would not purchase one without this feature, so I'm wondering if it might be addressed in future firmware?
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 11-20-2008, 07:59 PM
Marvin the Martian's Avatar
Marvin the Martian Marvin the Martian is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: east central NY state
Posts: 10,602
Default

Quote:
Originally Posted by modhatter View Post
Well, I must say that I am glad that I discovered that there is no sleep timer on the Fuse. I was just about to order one (knowing the Clip has the sleep timer) and found out the Fuse does not have this feature. I use MP player for audio books and like to fall asleep listining to them. With no timer, I would have a dead battery every morning. Is this a firmware issue or is it something mechanical that must be built in? Please excuse my ignorance.

I would not purchase one without this feature, so I'm wondering if it might be addressed in future firmware?
depending on how long your file is....you can set the fuze to power off after being paused for a predetermined length of time, as it would pause when reaching the end of a podcast, for example.....does this help? I have no audiobooks
__________________
iPod Touch 5G 32GB, Touch 4G 32GB, Clip Sport 8GB. Rockbox-> Clip Zip 4GB, iPod Nano 2G 4GB, iPod 5.5G 80GB
2012 Nexus 7 32GB, Asus MeMoPad 8 16+64GB, LG Optimus G Pro, Nokia Lumia 900 and Lumia 520
Reply With Quote

  #3  
Old 11-20-2008, 08:29 PM
saratoga saratoga is offline
Rockbox Developer / Moderator
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 3,585
Default

The clip and Fuze have essentially identical hardware, so thats not the issue.
Reply With Quote

  #4  
Old 11-22-2008, 12:34 PM
t9girlforlife t9girlforlife is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 36
Default

hopefully this problem will be addressed in the next firmware


a good christmas present
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 08:09 PM.