android
  #1  
Old 12-27-2008, 11:43 AM
nige-b nige-b is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 3
Default BBC iPlayer and Y10

Hi,

I have downloaded several BBC iPlayer programs for portable devices but I'm unable to play them on the Y10.

When trying to convert them to SVI in EmoDio it just brings up an error Direct Show Filter Error.

Has anyone been able to watch any iPlayer programs on the Y10?

If so how?

thanks.
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 12-27-2008, 06:01 PM
zipdisk zipdisk is offline
Member
 
Join Date: Aug 2008
Location: Kapiti New Zealand
Posts: 142
Default

Quote:
Originally Posted by nige-b View Post
Hi,

I have downloaded several BBC iPlayer programs for portable devices but I'm unable to play them on the Y10.

When trying to convert them to SVI in EmoDio it just brings up an error Direct Show Filter Error.

Has anyone been able to watch any iPlayer programs on the Y10?

If so how?

thanks.
The Service is only Available to UK users and from what I have read they are DRM encoded.

This is what I read may be I am wrong.

The download service is one area of BBC iPlayer that has attracted a bit of controversy. That's because it is only available to people running Windows XP and Vista and uses Microsoft's DRM to protect the BBC content. Apparently downloads for Mac users will be made available later this year, but the move by the Beeb to employ Microsoft's DRM (digital rights managment) system has annoyed many in the UK. People can stream the content from any PC using a web browser.
The download service is one area of BBC iPlayer that has attracted a bit of controversy. That's because it is only available to people running Windows XP and Vista and uses Microsoft's DRM to protect the BBC content. Apparently downloads for Mac users will be made available later this year, but the move by the Beeb to employ Microsoft's DRM (digital rights managment) system has annoyed many in the UK. People can stream the content from any PC using a web browser.
Reply With Quote

  #3  
Old 12-28-2008, 07:57 AM
sazap10 sazap10 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 6
Default

the video files are drm protected and will need software to unprotect the file and then convert it
Reply With Quote

  #4  
Old 12-28-2008, 08:14 AM
nige-b nige-b is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 3
Default

I am in the UK and I can download the programs to my vista pc and play without issues in media player but if I try to convert to .svi this is when I get the error.

I think the wmvs are protected by DRM but if this is the case why is there an option to download to portable devices?

On the list of portable devices supported it lists samsung p2 & q1 but not t10
Reply With Quote

  #5  
Old 12-28-2008, 04:08 PM
zipdisk zipdisk is offline
Member
 
Join Date: Aug 2008
Location: Kapiti New Zealand
Posts: 142
Default

Quote:
Originally Posted by nige-b View Post
I am in the UK and I can download the programs to my vista pc and play without issues in media player but if I try to convert to .svi this is when I get the error.

I think the wmvs are protected by DRM but if this is the case why is there an option to download to portable devices?

On the list of portable devices supported it lists samsung p2 & q1 but not t10
Try the P2 and you must use MTP fimware as that supports DRM..

The P2 uses the same chips as the T10..
Reply With Quote

  #6  
Old 12-28-2008, 06:44 PM
pgh1969pa pgh1969pa is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 578
Default

Windows Media Video DRM should be synced with Window Media Player. WMP can convert it into a format compatible with the T10 (WMV9, 320 x 240, simple profile)
Reply With Quote

  #7  
Old 12-29-2008, 03:37 PM
nige-b nige-b is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 3
Default

I cannot see an option in WMP to convert it to those settings?

cheers.
Reply With Quote

  #8  
Old 01-05-2009, 03:36 PM
pgh1969pa pgh1969pa is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 578
Default

And you won't...that is what it will be converted to. Just try it.
Reply With Quote

  #9  
Old 02-21-2009, 01:00 PM
iksander iksander is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 2
Default

Hi,

I'm in the UK and I can't get BBC iplayer content to sideload to my daughter's yp-t10 either via WM11 v11.0.5721.5230 or Emodio. 1.0.4.4

Emodio reports "Error: Direct Show filter error"
WM11 doesn't say anything when transferring, but when I try to play the file on the T10, it says "Not supported format"

I spent a few hours sorting out DRM already, and that works now (file plays fine on PC) so I'm not giving up now
Reply With Quote

  #10  
Old 04-16-2009, 04:27 PM
easynow8 easynow8 is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 2
Default Hi! I'm from England, the UK. I have a YP-T10 (MTP).


Hi! How are you? I am from England, the UK, I have got a YP-T10 (MTP).

I have found my YP-T10 does not work in for example, in public libraries, it does not charge & I cannot find the drive for my YP-T10 (MTP) on the computer is it because it is MTP? At the moment, I can receive RDS.

How about UMS? At the moment, my Firmware Version is 3.03 EU 2008. 4. 22

However, the YP-T10 works normally at my home laptop running Windows Vista.

What is the best firmware version for me? I have read that the Korean version supports synchronized lyrics, that is a good feature to have to be able to display lyrics while I am listening to songs. How does it work? Is it for any mp3s? What languages of the lyrics?

What is the best firmware version for me? How can I change it?

Thank you in advance for your help. I am waiting for your help.
Reply With Quote

  #11  
Old 05-20-2009, 02:48 PM
pybcu pybcu is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 93
Default

Quote:
Originally Posted by easynow8 View Post
I have found my YP-T10 does not work in for example, in public libraries, it does not charge
If it doesn't even charge, then it is simple: The USB-port is not powered/not connected to the computer at all. It won't work with any firmware then. No matter whether it is MTP or MSC, it will always charge when plugged in.
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 03:15 PM.