android
  #61  
Old 04-18-2007, 12:50 PM
samsungdavid samsungdavid is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2007
Location: California
Posts: 28
Default

Quote:
Originally Posted by Utew View Post
Agreed.. UMS, Album Art Support and a custom EQ would be on my top priorities list.. along with on-device deleting of songs and playlist support. Really a great little player.. just needing a few relatively simple tweaks.

Samsung, I hope you are listening..
I completely agree with that, it has great design and some great features but it needs more in the interface, like eq settings album art maybe behind the equalizer or something, games, because sometimes having speakers just isnt enough not trying to copy ipod but those are some ideas i would like to have someday.
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #62  
Old 04-19-2007, 05:32 AM
Nacron Nacron is offline
Member
 
Join Date: Jan 2007
Location: Hawaii
Posts: 179
Default

Quote:
Originally Posted by samsungdavid View Post
I completely agree with that, it has great design and some great features but it needs more in the interface, like eq settings album art maybe behind the equalizer or something, games, because sometimes having speakers just isnt enough not trying to copy ipod but those are some ideas i would like to have someday.
1.43 KR firmware has custom EQ
__________________
Samsung K5 4GB | 1.59 WA JN Firmware | Belkin Fold Out Case
Reply With Quote

  #63  
Old 04-19-2007, 12:28 PM
samsungdavid samsungdavid is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2007
Location: California
Posts: 28
Default

so the custom eq can be changed on the k5 itself? does everything else stay the same? no problems, no different format?
Reply With Quote

  #64  
Old 04-19-2007, 04:51 PM
Nacron Nacron is offline
Member
 
Join Date: Jan 2007
Location: Hawaii
Posts: 179
Default

Quote:
Originally Posted by samsungdavid View Post
so the custom eq can be changed on the k5 itself? does everything else stay the same? no problems, no different format?
You loose the categorization and ability to use Janus protected WMAs from services such as napster and rhapsody...it is the korean firmware.
__________________
Samsung K5 4GB | 1.59 WA JN Firmware | Belkin Fold Out Case
Reply With Quote

  #65  
Old 05-07-2007, 07:45 AM
returner returner is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 24
Default

Quote:
Originally Posted by RaRe View Post
Hey guys,
I have an issue with my k5, had it for 5 months and i have to reset it all the time.
Sometimes it just wont even turn on, so i have to reset it to turn it on, i assume its probably an issue with the firmware or maybe its crapped itself when i got it.
Anyways, i downloaded the 1.05 firmware and i open the k5 up on my comp and i have no data folder ?
So my question is do i just chuck the firmware files into the root, or do i creat a data folder and chuck them in there ?
included a picture to show you what i mean.
Same thing here, I don't have a DATA folder!
Reply With Quote

  #66  
Old 05-07-2007, 09:56 AM
Utew's Avatar
Utew Utew is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2006
Location: Oregon USA
Posts: 793
Default

returner,

Just drag the three files, from the unzipped firmware download file folder.. directly onto your K5.. unplug the USB cable and reboot the player.
__________________
Sony-Ericsson TM506 w/ 4GB M2 - Samsung YP-P2 8GB, YP-K5 4GB, YP-T9 4GB - Creative ZV:M 30GB
Sony DR-BT101 - Motorola S9 - Kilpsch Custom-2s - Sennheiser HD555 & PX100 - Audio-Technica ATH-FC7
Reply With Quote

  #67  
Old 05-12-2007, 10:33 PM
returner returner is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 24
Default

Everything I drag it directly to the K5 icon or the Internal Storage, my PC say it can't copy these file:

"Cannot copyYPK5.AUI: The device has either stopped responding or has been disconnected"
Reply With Quote

  #68  
Old 05-13-2007, 05:58 AM
Nacron Nacron is offline
Member
 
Join Date: Jan 2007
Location: Hawaii
Posts: 179
Default

Quote:
Originally Posted by returner View Post
Everything I drag it directly to the K5 icon or the Internal Storage, my PC say it can't copy these file:

"Cannot copyYPK5.AUI: The device has either stopped responding or has been disconnected"
Try right click on the drive in the device and tell it to format. This happened to me after going back to 1.03 and it recognized the device but couldn't put any files on it.
__________________
Samsung K5 4GB | 1.59 WA JN Firmware | Belkin Fold Out Case
Reply With Quote

  #69  
Old 05-16-2007, 08:51 PM
returner returner is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 24
Default

even with the format, it's still the same. Can't copy anything to the device. The only way to transfer song is using SMS or WMP.
Reply With Quote

  #70  
Old 05-16-2007, 09:46 PM
Katalyst Katalyst is offline
Banned
 
Join Date: May 2007
Location: Canada
Posts: 55
Default

unplug the back and front usb cables, then plug it back.
Reply With Quote

  #71  
Old 05-20-2007, 05:45 PM
ronwheeezley ronwheeezley is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 1
Default help!

hello.. i got my k5 recently... and i tried to update the firmware.. i didnt "safely" remove it and so it said updating on the device and went black. i turned it back on but it freezes at the samsung start up screen but it doesnt go white. my computer doesnt recognize the device. how do i format it? i have tried resetting but it does not seem to have any effect
please help !
also.. my screen has a blue vertical line on it... what is wrong?
Reply With Quote

  #72  
Old 05-21-2007, 12:35 AM
returner returner is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 24
Default

Cannot copyYPK5.AUI: The device has either stopped responding or has been disconnected"


HELP!!!!!!!!!!
Reply With Quote

  #73  
Old 05-21-2007, 05:29 PM
Nacron Nacron is offline
Member
 
Join Date: Jan 2007
Location: Hawaii
Posts: 179
Default

is it slow when sending files via the samsung media studio? try formatting it with samsung media studio.
__________________
Samsung K5 4GB | 1.59 WA JN Firmware | Belkin Fold Out Case
Reply With Quote

  #74  
Old 05-31-2007, 12:52 PM
samsungdavid samsungdavid is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2007
Location: California
Posts: 28
Default

see, this stuff is dangerous! i will not be doing this update lol
Reply With Quote

  #75  
Old 06-01-2007, 11:42 AM
ceaumar ceaumar is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 3
Default korean2english?

Hello,
could you please tell me how to change the langage from korean to english?
thanks in advance,
Ceaumar

- it rebooted and looked to be ok, only it was in either Korean or Taiwanese or something. I managed to get to the settings screen, changed the two items showing to English and Wahoo!
Reply With Quote

  #76  
Old 02-29-2008, 09:33 PM
foxhenry foxhenry is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 17
Default yp-k5 1.05 where to get?

hi, can anyone provide a link where to download the old firmware 1.05 for yp-k5? Thanks in advance
Reply With Quote

  #77  
Old 03-20-2008, 07:43 PM
thegarbageman thegarbageman is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 1
Default

The device has either stopped responding or has been disconnected.

A Real Solution:

1. Connect K5
2. Format from in windows explorer, not wmp or samsung soft
2. Goto device manager and uninstall any K5 stuff you see.
3. Disconnect K5
4. Remove samsung media software
5. Grab this: http://www.delldjsite.com/forums/att...tachmentid=462
6. Extract and run fixup.cmd
7. Once its finished reconnect K5 and you should have your data folder now. If not format once more from in windows explorer.

Note: Dont see K5 in windows explorer ? Right click My Computer -> Manage -> Disk Management should be there.

Run into trouble ? Disconnect and hit reset.

Fixup btw removes the mtp drivers and reinstalls them.
Reply With Quote

  #78  
Old 05-16-2008, 04:27 PM
GloomyJD GloomyJD is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2008
Location: Nottingham, England
Posts: 10
Default

Um.. i don't know if this is right but my firmware is VER 1.59 WA JN but i DIDNT update it it was like that when i got it...
Reply With Quote

  #79  
Old 06-13-2010, 05:40 AM
adazh adazh is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2010
Location: Zimbabwe
Posts: 1
Exclamation YP-K5J Firmware

I have the above device as a gift and would like very much to use it. The problem there is that when I attempted to perform a firmware upgrade 3 months ago the unit mysteriously switched off and when I try to power it up it freezes when it shows the samsung logo. What can I do to get it to start working?

It will not show up under the 'My Computer' window and i am constantly prompted to add a new hardware item by Windows. Please assist. I have tried to obtain the firmware file from the location specified in this forum but I get an expired page warning.

Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 07:44 AM.