android
  #1  
Old 02-19-2009, 10:33 AM
mgz mgz is offline
Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 168
Default Speaker/ Headphone Switching

ok, i installed latest firmware after buying my brand new black 32gb cowon O2 with a nice 8gb sd card i had laying around.

Noticed this right off the bat, ISNT THERE AN AUTO SWITCH IN HERE SOMEWHERE.
Please if someone knows of a way to enable this option that i over looked. Its a pain to constantly have to bring up the window and select speaker and then switch back.

Other then that there is not to much that i dislike about my cowon o2 and am thoroughly enjoying it.
__________________
Zen Vision:W 30g (HDD experimentation in progress)
Zen Nomad Jukebox 40gig(dead)
Zen Touch 30g ( RIP)
Cowon A3 30g (working just fine)
Cowon O2 32gb /w 8gb SD Card(brand new hooray)
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 02-19-2009, 10:42 AM
dfkt's Avatar
dfkt dfkt is offline
Moderator
 
Join Date: May 2006
Location: Vienna, Austria
Posts: 15,330
Default

Nope, there's no automatic way of switching.
__________________
Please don't PM me with questions that can be answered in a forum thread. Don't be an idiot.
My Gear and Reviews | My RMAA Tests | IRC: #anythingbutipod on Freenode | Last.fm | Album Art Exchange | Rockbox | Replaygain
Reply With Quote

  #3  
Old 02-20-2009, 03:56 PM
mgz mgz is offline
Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 168
Default

wow that is incredibly inconvenient
__________________
Zen Vision:W 30g (HDD experimentation in progress)
Zen Nomad Jukebox 40gig(dead)
Zen Touch 30g ( RIP)
Cowon A3 30g (working just fine)
Cowon O2 32gb /w 8gb SD Card(brand new hooray)
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 09:52 AM.