android
Go Back   abi>>forums > MP3 Players By Brand > Creative > Zen X-Fi

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-31-2010, 02:49 PM
PlatypusJones PlatypusJones is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 1
Default X-fi is dead, screen flashes white when plugged in

I took a long road trip recently and I was using my zen to play music and the battery died. When I got home, i went to plug it in to charge it and I got nothing. I tried a few different cables and that didn't work so I got a paperclip and did a soft reset, and still nothing.

If I plug it into my computer and try to power it on or reset it the screen will often start just flashing white, like the backlight is flickering but nothing else is going on.

I tried a hard reset by holding the play/pause button and holding down the power button but that didn't work either, still just flashing and no power light or computer detection at all.
Wondering if this problem has been encountered and if there's a fix or if my zen is bricked
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 06-15-2011, 03:36 PM
GoGow GoGow is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 1
Default

If have got exactly the same problem...
Have you found something against it?

I hope so!
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 10:58 AM.