android
  #1  
Old 05-26-2009, 05:41 PM
JustinGenes JustinGenes is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 1
Default How To Rockbox ur Fuze v1

Tut Made By Justin Genes

GO to my Video And Follow the Directions



Double Click the Video the Links to the files r on the Description
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 05-26-2009, 05:52 PM
dfkt's Avatar
dfkt dfkt is offline
Moderator
 
Join Date: May 2006
Location: Vienna, Austria
Posts: 15,330
Default

Maybe I'm missing something... but couldn't you have just typed the few sentences and put the Megaupload links here - without the video?

Thanks for sharing, though.
__________________
Please don't PM me with questions that can be answered in a forum thread. Don't be an idiot.
My Gear and Reviews | My RMAA Tests | IRC: #anythingbutipod on Freenode | Last.fm | Album Art Exchange | Rockbox | Replaygain
Reply With Quote

  #3  
Old 05-26-2009, 08:32 PM
ballincolin's Avatar
ballincolin ballincolin is offline
Member
 
Join Date: Feb 2009
Location: Columbus
Posts: 140
Default

Quote:
Originally Posted by dfkt View Post
Maybe I'm missing something... but couldn't you have just typed the few sentences and put the Megaupload links here - without the video?
Ha! I was really confused about that at first!
__________________
Devices: Rockboxed Sansa Fuze 2gb + 8gb microSD card, 8gb Samsung P3
Speakers: Logitech X-240, Infinity Qb
Reply With Quote

  #4  
Old 05-26-2009, 09:20 PM
Javier78's Avatar
Javier78 Javier78 is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: New Jersey
Posts: 94
Default

Who rated this thread down? I was too lazy to install rockbox before, but now anyone can do it under a few minutes! Thanks Justin.
Reply With Quote

  #5  
Old 05-26-2009, 11:17 PM
epithetless's Avatar
epithetless epithetless is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Jul 2007
Location: Boston, Mass
Posts: 1,615
Default

Hey JustinGenes, since you seem to like going to great lengths to help us install Rockbox on the Fuze, mind compiling from the latest SVN so we can safely use it on our 8GB versions?
Reply With Quote

  #6  
Old 05-27-2009, 01:49 AM
Magist3r3 Magist3r3 is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 4
Default

Hi! I have a Fuze v1 8GB and I want Rockbox on it but I saw nothing about a good version of Rockbox Firmware on the official website. So, does anyone tried to Rocbox his Fuze? Does it really work?
Thanks
Reply With Quote

  #7  
Old 05-27-2009, 05:07 AM
dfkt's Avatar
dfkt dfkt is offline
Moderator
 
Join Date: May 2006
Location: Vienna, Austria
Posts: 15,330
Default

Quote:
Originally Posted by Magist3r3 View Post
Hi! I have a Fuze v1 8GB and I want Rockbox on it but I saw nothing about a good version of Rockbox Firmware on the official website. So, does anyone tried to Rocbox his Fuze? Does it really work?
Thanks
You might read this thread about more Rockbox/Fuze info: http://anythingbutipod.com/forum/showthread.php?t=42195
__________________
Please don't PM me with questions that can be answered in a forum thread. Don't be an idiot.
My Gear and Reviews | My RMAA Tests | IRC: #anythingbutipod on Freenode | Last.fm | Album Art Exchange | Rockbox | Replaygain
Reply With Quote

  #8  
Old 05-27-2009, 05:22 PM
Javier78's Avatar
Javier78 Javier78 is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: New Jersey
Posts: 94
Default

Quote:
Originally Posted by epithetless View Post
Hey JustinGenes, since you seem to like going to great lengths to help us install Rockbox on the Fuze, mind compiling from the latest SVN so we can safely use it on our 8GB versions?
Wow...that was a close one. I had no idea Rockbox at one point could brick 8GB players.

Luckily, he used the latest SVN.
Reply With Quote

  #9  
Old 05-27-2009, 05:49 PM
epithetless's Avatar
epithetless epithetless is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Jul 2007
Location: Boston, Mass
Posts: 1,615
Default

Quote:
Originally Posted by Javier78 View Post
Wow...that was a close one. I had no idea Rockbox at one point could brick 8GB players.

Luckily, he used the latest SVN.
You sure? The file I downloaded from JustinGenes' link was compiled from SVN r21005 (from 5-21-2009), which predates yesterday's fix for 8GB Fuzes (r21096).
Reply With Quote

  #10  
Old 05-27-2009, 09:34 PM
Javier78's Avatar
Javier78 Javier78 is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: New Jersey
Posts: 94
Default

Quote:
Originally Posted by epithetless View Post
You sure? The file I downloaded from JustinGenes' link was compiled from SVN r21005 (from 5-21-2009), which predates yesterday's fix for 8GB Fuzes (r21096).
That's weird...mine hasn't been killed by it.
Reply With Quote

  #11  
Old 05-27-2009, 09:43 PM
epithetless's Avatar
epithetless epithetless is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Jul 2007
Location: Boston, Mass
Posts: 1,615
Default

Quote:
Originally Posted by Javier78 View Post
That's weird...mine hasn't been killed by it.
Bricking an 8GB Fuze with older revisions is not a guaranteed thing, just a risk when writing to it (beyond the 4GB mark, I believe...though I could be wrong about that part).
Reply With Quote

  #12  
Old 05-27-2009, 10:44 PM
Javier78's Avatar
Javier78 Javier78 is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: New Jersey
Posts: 94
Default

Quote:
Originally Posted by epithetless View Post
Bricking an 8GB Fuze with older revisions is not a guaranteed thing, just a risk when writing to it (beyond the 4GB mark, I believe...though I could be wrong about that part).
That makes more sense. I'm using up 4.07 GB on mine...
Reply With Quote

  #13  
Old 05-28-2009, 03:01 AM
agalloch agalloch is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 29
Default

http://www.anythingbutipod.com/forum...7&postcount=61
r21109 Latest Build.
Reply With Quote

  #14  
Old 05-28-2009, 11:36 AM
epithetless's Avatar
epithetless epithetless is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Jul 2007
Location: Boston, Mass
Posts: 1,615
Default

Quote:
Originally Posted by agalloch View Post
Beautiful. Thank you!
Reply With Quote

  #15  
Old 05-28-2009, 04:22 PM
dfkt's Avatar
dfkt dfkt is offline
Moderator
 
Join Date: May 2006
Location: Vienna, Austria
Posts: 15,330
Default

You can always get the newest official Rockbox builds from here: http://build.rockbox.org/dist/build-fuze/rockbox.zip

This is just so people use the official builds instead of unverified 3rd party builds.
__________________
Please don't PM me with questions that can be answered in a forum thread. Don't be an idiot.
My Gear and Reviews | My RMAA Tests | IRC: #anythingbutipod on Freenode | Last.fm | Album Art Exchange | Rockbox | Replaygain
Reply With Quote

  #16  
Old 05-28-2009, 05:37 PM
d_headshot d_headshot is offline
Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 346
Default

Can't wait to get my fuze rockboxed
Reply With Quote

  #17  
Old 05-29-2009, 02:51 PM
marksj marksj is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 20
Default

So will it work on a Ver 1 8 gb Fuze?Do you have to revert to previous firmware first?If so where can you get that?
__________________
8GB Fuze 8GB sdhc BSE Soon to come PK3"s
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 07:45 PM.