android
  #1  
Old 05-31-2009, 02:26 PM
LadyBug LadyBug is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 50
Default Not registering correct album/artist?!

The zune software is for some reason not registering/recognising the correct album and artist. i got 'Paranoid' by the Jonas Brothers from amazon mp3 and synced it up without a thought. i go to play it and it's showing 'Black Sabbath' as the artist. i tried to fix it, changed all the places where it had the wrong artist and assume the problem is fixed. it's not. now my little card-y thing(and the list of just played songs) that shows how many plays i have and the albums i've just played is showing

Black Sabbath
Paranoid
January, 1971
Rock

instead of the correct information. what can i do to fix this? i can understand if i ripped it off some random site and didn't pay for it, but i did pay for it, so i shouldn't be having these problems, right?
many thanks for any help or direction
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 06-02-2009, 02:09 PM
Machiventa's Avatar
Machiventa Machiventa is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 886
Default

As far as what's been logged on your Zune Card you're stuck with it unfortunately. But I recommend downloading mp3tag to edit your ID tags. Make sure you're editing Album Artist as well as Artist. In mp3tag Album Artist is listed as BAND. If you need more info just ask!
__________________
DILLA BANGED MY WIFE
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 07:14 PM.