android
  #1  
Old 06-19-2009, 02:58 PM
k0nkon k0nkon is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 11
Default P3 Screen Problems

Hi Everyone

This is my first post. I just got my p3 2 days ago and I seem to have a problem with the display. Half of the screen would turn green when in the player mode but would return back to normal when in the home screen. It also returns back to normal when turned on and off but goes back to having half the screen green again. Has anyone else had this experience? Ill keep an update with this problem.
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 06-19-2009, 04:00 PM
robjrock's Avatar
robjrock robjrock is offline
Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 272
Default

Sorry never had that problem, nor heard of it, and I trawl these forums regularly. Maybe a faulty, sorry dude. If it doesn't fix up (maybe try reinstalling firmware) return it for another one. Hope your enjoying it otherwise...!
__________________
Samsung YP-P3 > LOD > Cmoy > Phonak Audeo PFE / Grado SR60i / ATH-AD900
Broke, Sold or Given Away - A couple of iPods, Gigabeat S30, Cowon D2, Creative ZWM, Clip, KSC75, Super.Fi 3
Reply With Quote

  #3  
Old 06-20-2009, 04:32 AM
xrM xrM is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 74
Default

No such problem on mine, I think you better return it.
Reply With Quote

  #4  
Old 06-20-2009, 09:21 AM
triarii117's Avatar
triarii117 triarii117 is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2009
Location: Austin, TX
Posts: 554
Default

Problem with the LCD. 2nd one I've heard of so far.
__________________
PMPs: Cowon J3, Samsung P3(touchscreen problems), Creative Zen (4GB, black)
Headphones: Panasonic RP-HTX7, Philips, JVC Marshmallow IEMS (why not)
Reply With Quote

  #5  
Old 06-20-2009, 05:29 PM
k0nkon k0nkon is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 11
Default

Update

Thanks for the reply guys. Here are some pictures of what i was talking about.
I played around with it and found out that it only had the problem when its in the spectrum visual but not any other visuals.

Before I upgraded the firmware I did not have this problem so I reinstalled it and it fixed the problem. Thanks for the tip robjrock.

I saw the other post about the yellow horizontal line that seemed like an lcd problem. I don't really know what you'd call mine though.

Just glad I did not have to return it.

Thanks again everyone.
Attached Images
File Type: jpg Photo0338.jpg (24.3 KB, 18 views)
File Type: jpg Photo0339.jpg (21.6 KB, 17 views)
File Type: jpg Photo0342.jpg (19.7 KB, 17 views)
Reply With Quote

  #6  
Old 06-20-2009, 05:40 PM
triarii117's Avatar
triarii117 triarii117 is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2009
Location: Austin, TX
Posts: 554
Default

Ah, it wasn't an LCD problem. Just an error in installing the firmware probably.
__________________
PMPs: Cowon J3, Samsung P3(touchscreen problems), Creative Zen (4GB, black)
Headphones: Panasonic RP-HTX7, Philips, JVC Marshmallow IEMS (why not)
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 04:10 AM.