android
  #1  
Old 08-18-2009, 08:35 AM
drewdigg drewdigg is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 1
Default Rhapsody To Go

I am thinking about buying a Samsung P3. Can anyone confirm that it works with music subscription services like rhapsody to go?

Thanks,

Drew
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 08-18-2009, 11:33 AM
rick6677 rick6677 is offline
Banned
 
Join Date: Jul 2009
Location: places...
Posts: 78
Default

yes you can put rhapsody on it but you have to change the region on it just contact me when you get it and i will tell you how to change the region and get rhapsody
Reply With Quote

  #3  
Old 08-23-2009, 12:53 PM
kld13 kld13 is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 1
Default

Can you give me the steps to change the region so i can use rhapsody on my samsung p3?
Reply With Quote

  #4  
Old 08-23-2009, 01:05 PM
finesthours finesthours is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 30
Default

Quote:
Originally Posted by kld13 View Post
Can you give me the steps to change the region so i can use rhapsody on my samsung p3?
Before you connect your P3 to your computer, go to Settings>System>PC Connection and check MTP, I'm not sure it'll work with UMS, because I'm pretty sure you need to be in MTP to transfer DRM songs.

Then connect your P3 to your computer, I'm not sure how it would work from the Rhapsody website, but from the Rhapsody player your P3 should show up on the left as a device under Music Guide, Library, Channels, etc. All you have to do is drag and drop whatever music to your P3 (I do it on the icon just to make sure) and the music will download.

You may get some errors, but most of the time you either have to re-download a song or you just can't download that specific song.

Hope this helps.
Reply With Quote

  #5  
Old 12-02-2009, 05:43 PM
fizz's Avatar
fizz fizz is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2006
Location: NYC
Posts: 49
Default

I just got my P3 and am very happy with it, installed some games that I converted myself, pictures/themes. I'm using Rhapsody and was able to get some songs on but now i'm stuck. I drag and drop songs like I normally do but now it's not doing anything. Rhapsody says it's transferring but the P3 is not receiving. I've restarted/rebooted my laptop, Rhapsody and the P3 and still nothing and it is in MTP mode as it won't do anthing in the other mode w/Rhapsody. Is or has anyone else experienced any problem like this?
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 03:24 AM.