android
  #21  
Old 09-02-2009, 04:23 AM
ulven ulven is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 2
Default

Can anyone tell me if file/folder browsing is available?
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #22  
Old 09-02-2009, 06:42 AM
The DarkSide's Avatar
The DarkSide The DarkSide is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Feb 2008
Location: Qns Vlg, NYC
Posts: 16,054
Default

Quote:
Originally Posted by GTR Mclaren View Post
another one, great quality
That, my friend, is hott!!!!!
Reply With Quote

  #23  
Old 09-02-2009, 07:04 AM
a_tumiwa's Avatar
a_tumiwa a_tumiwa is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: Indonesia
Posts: 1,058
Default

Quote:
Originally Posted by ulven View Post
Can anyone tell me if file/folder browsing is available?
Same like Samsung P3, so Yes
Reply With Quote

  #24  
Old 09-03-2009, 02:06 AM
ulven ulven is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 2
Default

Quote:
Originally Posted by a_tumiwa View Post
Same like Samsung P3, so Yes
Thanks!

I just bought the Samsung S8000 Jet and I can't find it there. As it seems to be the TouchWiz shell in both devices, I was afraid it would be the same...
Reply With Quote

  #25  
Old 09-05-2009, 02:16 AM
a_tumiwa's Avatar
a_tumiwa a_tumiwa is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: Indonesia
Posts: 1,058
Default

its better to separate Mobile phone and DAP
i use Samsung mobile phone too, but the old one , i prefer waste money for DAP then mobile phone
Reply With Quote

  #26  
Old 09-05-2009, 02:19 AM
Marvin the Martian's Avatar
Marvin the Martian Marvin the Martian is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: east central NY state
Posts: 10,602
Default

Quote:
Originally Posted by a_tumiwa View Post
its better to separate Mobile phone and DAP
i use Samsung mobile phone too, but the old one , i prefer waste money for DAP then mobile phone
I agree...I'll take a cheap phone that just makes calls, rather than have to pay out the wazoo for a data plan. I like my DAP better than a phone.
__________________
iPod Touch 5G 32GB, Touch 4G 32GB, Clip Sport 8GB. Rockbox-> Clip Zip 4GB, iPod Nano 2G 4GB, iPod 5.5G 80GB
2012 Nexus 7 32GB, Asus MeMoPad 8 16+64GB, LG Optimus G Pro, Nokia Lumia 900 and Lumia 520
Reply With Quote

  #27  
Old 09-05-2009, 01:26 PM
Hi-Tek Hi-Tek is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2008
Location: Ontario
Posts: 31
Default

Read in an article it will only come in 8GB or 32GB when it releases?
http://www.techradar.com/news/portab...r0-pmps-632494
Reply With Quote

  #28  
Old 09-05-2009, 10:08 PM
GTR Mclaren GTR Mclaren is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 58
Default

^^^^ OMG the R1 have an AMOLED screen too ??? thats new to me

the zune HD 32 GB price is 290$...and its pretty sure that the new Ipod touch 32 GB will cost 299$

so Im hoping for 270$ or 280$ for the M1

I just cant wait...I want to change my old and good Walkman A728
Reply With Quote

  #29  
Old 09-06-2009, 07:56 AM
a_tumiwa's Avatar
a_tumiwa a_tumiwa is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: Indonesia
Posts: 1,058
Default

yes, better wait M1 than ipod touch 32gb, except not very good accuracy and sensitivity of touch problem, this M1 is very good
Reply With Quote

  #30  
Old 09-06-2009, 08:57 AM
Coolvibes's Avatar
Coolvibes Coolvibes is offline
Member
 
Join Date: May 2008
Location: Spain
Posts: 353
Default

Quote:
Originally Posted by Olley View Post
Both the iPod Touch and the Zune HD get that smooth UI with a dedicated graphics subprocessor. Basically a seperate chip/part of a chip that handles screen manipulation while the main processor handles media decoding and playing. The Cowon S9 and Samsung P3 use the main processor for everything, and as such don't allocate complete attention to screen smoothness or media play may suffer.
Does Samsung M1 and SonyX serie use dedicated graphics subprocessor?
Reply With Quote

  #31  
Old 09-06-2009, 08:59 AM
Coolvibes's Avatar
Coolvibes Coolvibes is offline
Member
 
Join Date: May 2008
Location: Spain
Posts: 353
Default

Quote:
Originally Posted by a_tumiwa View Post
after a week testing, i can only say that this M1 is upgrade of P3 , nearly win in all aspects and points. best value for money of DAP
Is it Slower or faster than P3 or equal?
and is volume on both P3 and R1 as loud as P2 (very important) ?
Reply With Quote

  #32  
Old 09-09-2009, 11:44 PM
GTR Mclaren GTR Mclaren is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 58
Default

another video

supposed with the official firmware


looks a lot faster

Reply With Quote

  #33  
Old 09-10-2009, 07:00 AM
a_tumiwa's Avatar
a_tumiwa a_tumiwa is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: Indonesia
Posts: 1,058
Default

Quote:
Originally Posted by Coolvibes View Post
Is it Slower or faster than P3 or equal?
and is volume on both P3 and R1 as loud as P2 (very important) ?
-Smoother slide page per page on desktop than P3
-not as accuracy as P3
-not sensitive like P3
-startup slower than P3
-Response not as fast as P3

please notice my firmware is still version 0.89 KR-00-IH02 with Touch version 4.5 and flash 090731_1818 and OS 8.9.17.24.1911.M1_R04
Reply With Quote

  #34  
Old 09-10-2009, 07:21 AM
a_tumiwa's Avatar
a_tumiwa a_tumiwa is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: Indonesia
Posts: 1,058
Default

just watch the youtube video, the improvement is not too much
Reply With Quote

  #35  
Old 09-10-2009, 07:58 PM
curiouswonderer's Avatar
curiouswonderer curiouswonderer is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Sep 2007
Location: vancouver, bc
Posts: 1,316
Default

The interface pretty slow for a Tegra chip player...

But otherwise, it looks like a pretty solid player

Hopefully the interface will improve with FW upgrades
__________________
"I don't think, therefore I am not"
Reply With Quote

  #36  
Old 09-10-2009, 09:15 PM
GTR Mclaren GTR Mclaren is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 58
Default

well its official

the 32 GB ipod touch is 299$ now

and the Zune 289$

without Wifi (not a con for me...but for many others) it should be priced at less than 270$
Reply With Quote

  #37  
Old 09-21-2009, 10:11 AM
joemama134 joemama134 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 10
Default

Is this gonna be scratch proof like the p3?
im wondering cause my p2 looks like crap because of the all the scrathes and junk.
Reply With Quote

  #38  
Old 09-23-2009, 08:14 PM
robjrock's Avatar
robjrock robjrock is offline
Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 272
Default


fairly long video, hopefully this hasn't been posted before . what I really really would like to see is a video detailing the music browsing features, since surely thats what we all do most?

anyway, looks kinda not really all that great. A p3 with 2.20 FW looks faster. Is Sammy really that bad at writing firmware?

sorry I ain't sure how to embed the video here, so its just a linky
__________________
Samsung YP-P3 > LOD > Cmoy > Phonak Audeo PFE / Grado SR60i / ATH-AD900
Broke, Sold or Given Away - A couple of iPods, Gigabeat S30, Cowon D2, Creative ZWM, Clip, KSC75, Super.Fi 3
Reply With Quote

  #39  
Old 09-23-2009, 11:59 PM
a_tumiwa's Avatar
a_tumiwa a_tumiwa is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: Indonesia
Posts: 1,058
Default

@robjrock : music browsing is same with P3
Reply With Quote

  #40  
Old 09-24-2009, 12:02 AM
a_tumiwa's Avatar
a_tumiwa a_tumiwa is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: Indonesia
Posts: 1,058
Default

Quote:
Originally Posted by joemama134 View Post
Is this gonna be scratch proof like the p3?
im wondering cause my p2 looks like crap because of the all the scrathes and junk.
i don`t know about the screen, but the body is not as solid as P3
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 02:50 AM.