android
  #1  
Old 09-10-2009, 02:03 PM
one23 one23 is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 2
Default Sony S639F screen burn-in?

Does anyone know whether the S639F suffer from screen burn-in during charging? I asked because I had the new E series and during charging the static circle image burned onto the screen - very annoying when viewing video.

Thanks
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 09-10-2009, 02:09 PM
Dreamnine Dreamnine is offline
Banned
 
Join Date: Dec 2008
Location: Scotland, EU
Posts: 3,225
Default

No, no problems like that with mine.
Reply With Quote

  #3  
Old 09-10-2009, 02:15 PM
Ascariss's Avatar
Ascariss Ascariss is offline
Member
 
Join Date: Nov 2007
Location: Poland
Posts: 426
Default

hmm likewise never had the issue with my 818 and it is 2 years old from this november.

care to post a photo?
__________________
-Ascariss - Sony Crew
Reply With Quote

  #4  
Old 09-10-2009, 02:32 PM
one23 one23 is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 2
Default

I'm afraid I don't have the unit anymore so I can't show you a picture. I have returned it for the S639F instead. The burn-in image was very obvious in the new E series. In fact I had returned 2 E series units - and so I just want to check in the forum this S series doesn't do the same thing before I charge it. Thanks.
Reply With Quote

  #5  
Old 09-10-2009, 02:36 PM
Dreamnine Dreamnine is offline
Banned
 
Join Date: Dec 2008
Location: Scotland, EU
Posts: 3,225
Default

Nothing like that. That would have pissed me off too.
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 12:19 PM.