android
  #181  
Old 02-13-2010, 10:40 AM
schaus schaus is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 5
Default

For those interested at the tv-out of the M1, I found this page showing the process to get the tv out working as well as the quality of the Tv out...

http://blog.danawa.com/prod/communit...eq1=28&sTab=28
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #182  
Old 02-13-2010, 10:46 AM
lebellium's Avatar
lebellium lebellium is offline
Samsung Moderator
 
Join Date: Sep 2007
Location: Paris
Posts: 3,599
Default

Thank you!
That's strange.
On the R1 the TV out works with the 3.5mm output. On my M1 that does not work and seems to require a specific Samsung USB cable according to this website...
__________________
I'm French^^ *GenerationMP3 Samsung Moderator*
Reply With Quote

  #183  
Old 02-13-2010, 12:25 PM
Einav15 Einav15 is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 64
Default

Quote:
Originally Posted by Einav15 View Post
HOW is the battery life???
how is the sound quality???
when it will come out is the us and will the price drop???
answer please
Reply With Quote

  #184  
Old 02-14-2010, 09:41 AM
aggr3ssiv3 aggr3ssiv3 is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 1
Default

hi there can anyone tell me how to send file to another bluetooth device?
i looked everywhere on the MB1 and i can't find the option send

i wanna send a song to my mobile phone
all i could do was connected it up to my phone and use my mb1 as a phone
but i don't know know how to send a file to another device

any idea anyone?
cheers
Reply With Quote

  #185  
Old 03-07-2010, 01:51 AM
lkinm81 lkinm81 is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 1
Default

hi all ,

help needed..

My YP-M1 keep rebooting after i update the firmware 1.23... Anything that i can do..

The message that show on the M1 screen is "System will Reboot in 5 Seconds to recovery"

Any solution ?

Thanks
Reply With Quote

  #186  
Old 03-07-2010, 02:11 AM
a_tumiwa's Avatar
a_tumiwa a_tumiwa is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: Indonesia
Posts: 1,058
Default

try restart the player, hold power on/off for more than 10 secs.
if still cannot, then u got the damaged player, just send it back to Samsung for RMA.

can i know where do you come from?
__________________
i hope Google will release DAP to fight Apple Ipod & Microsoft Zune
Reply With Quote

  #187  
Old 03-08-2010, 06:10 AM
lebellium's Avatar
lebellium lebellium is offline
Samsung Moderator
 
Join Date: Sep 2007
Location: Paris
Posts: 3,599
Default

Does someone knows the difference between the iAmoled and Amoled technology (ie Cowon S9 vs Samsung M1) ?

And do you think the case is in plastic or aluminium? Looks better than plastic but it's not like on the P3...
__________________
I'm French^^ *GenerationMP3 Samsung Moderator*

Last edited by lebellium; 03-08-2010 at 07:01 AM.
Reply With Quote

  #188  
Old 03-08-2010, 02:21 PM
Elegy Elegy is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 4
Default

Quote:
Originally Posted by lkinm81 View Post
hi all ,

help needed..

My YP-M1 keep rebooting after i update the firmware 1.23... Anything that i can do..

The message that show on the M1 screen is "System will Reboot in 5 Seconds to recovery"
I do have the same problem, on friday i received the player and installed the proposed firmware of emodio over emodio. It all worked allright until it suddently crashed today while hearing mp3's. Now I can't listen to mp3's because it will immediately reboot again (same for movies). Radio & Pictures work. Deleting files over File-Exporer => reboot.
When I try to change some settings (like reseting factory settings, formatting flash or set pc connection type to msc), it will hang during the execution of the task.

When i Browse the settings I can see that the firmware from emodio is 1.14-EU-00-1k6.

When connecting to Windows 7, i see the player (over mtp) but can't access the file system (loads foreverwithout success).
Emodio just freezes when I connect the player.

The only possibility I've got left is to format the player (over windows). But i don't know if the player is still able to boot so far that files can be transmitted. After formatting, can I still connect via USB from Windows?

All help is realyappreciated.
Reply With Quote

  #189  
Old 03-08-2010, 02:33 PM
lebellium's Avatar
lebellium lebellium is offline
Samsung Moderator
 
Join Date: Sep 2007
Location: Paris
Posts: 3,599
Default

Yep you can format it without any danger. System files are automatically recreated
__________________
I'm French^^ *GenerationMP3 Samsung Moderator*
Reply With Quote

  #190  
Old 03-08-2010, 03:34 PM
Elegy Elegy is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 4
Default

sounds good, but windows says 'could not finish formatting', so there seems to be some real problem. Sounds defenitely like warranty. bullcrap...
Reply With Quote

  #191  
Old 03-08-2010, 04:51 PM
El Mono's Avatar
El Mono El Mono is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 31
Default

Lebellium,
I believe iAmoled and Amoled are the same thing, just a different marketing approach. As far as I know (and I don't know much) the Cowon S9, Zune HD and Samsung M1 all use the same Samsung Amoled screen.
El Mono
Reply With Quote

  #192  
Old 03-08-2010, 04:55 PM
lebellium's Avatar
lebellium lebellium is offline
Samsung Moderator
 
Join Date: Sep 2007
Location: Paris
Posts: 3,599
Default

Yes I guess you're right. 'Cause I don't see real difference between my M1 and my S9's screen. Colors are a bit more natural on the S9 but it is only a question of factory display settings.
__________________
I'm French^^ *GenerationMP3 Samsung Moderator*
Reply With Quote

  #193  
Old 03-15-2010, 03:34 AM
cscs1 cscs1 is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2009
Location: California, USA
Posts: 6
Default

The back of mine is REALLY scratched. Do you think it is possible to polish the scratches out with something?
Reply With Quote

  #194  
Old 03-15-2010, 11:19 AM
abcdos abcdos is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 9
Default

Hi all,

Does anyone know if using config.dat to change region to CN could M1 also play rmvb like the P3?

Also, does M1 also have any touchscreen issues or is the amoled screen better then P3's?

My P3 touchscreen is dying for the 2nd time after 1st repair within less then 6 months. With no warranty, I doubt I want to repair it out of pocket again and perhaps have it spoil the 3rd time. Or should I go Cowon S9 instead? I do have rmvb files in my collection and really would prefer not to have to spend time converting.... >_<
Reply With Quote

  #195  
Old 03-15-2010, 04:52 PM
Ryon Ryon is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 25
Default

Hi

I'm confused is there a UK version out there at the moment that i can buy or do i have to buy from abroad?

Plus isn't the DMB only for Korea or would it work in the UK?

Thanks
Reply With Quote

  #196  
Old 03-15-2010, 04:58 PM
lebellium's Avatar
lebellium lebellium is offline
Samsung Moderator
 
Join Date: Sep 2007
Location: Paris
Posts: 3,599
Default

The M1 is not present on the UK Samsung website (but only the T10 and P3 are on it... LOL)

But you can find the M1 on amazon.uk for instance!

DMB won't work in the UK
__________________
I'm French^^ *GenerationMP3 Samsung Moderator*
Reply With Quote

  #197  
Old 03-15-2010, 05:03 PM
Ryon Ryon is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 25
Default

OK cool thanks.

So because the DMB wont work in the UK, it is unlikely to come to the UK. So i guess i will have to settle with the R1 or the P3 (lame).
Reply With Quote

  #198  
Old 03-15-2010, 05:16 PM
lebellium's Avatar
lebellium lebellium is offline
Samsung Moderator
 
Join Date: Sep 2007
Location: Paris
Posts: 3,599
Default

I don't really understand.
The DMB version is only sold in some Asian countries but the normal version is available in Europe as I told you!
Why do you want the DMB version if you don't have DMB broadcasting in the UK?
__________________
I'm French^^ *GenerationMP3 Samsung Moderator*
Reply With Quote

  #199  
Old 03-15-2010, 10:10 PM
a_tumiwa's Avatar
a_tumiwa a_tumiwa is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: Indonesia
Posts: 1,058
Default

same here, i dont understand too why he dont want M1 because the one available there is non-DMB version?
__________________
i hope Google will release DAP to fight Apple Ipod & Microsoft Zune
Reply With Quote

  #200  
Old 03-16-2010, 01:30 PM
Ryon Ryon is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 25
Default

I don't want DMB it's just that you can only buy it from Amazon for 400 and i thought it was that expensive because of the import taxes and the DMB. So if it doesn't have DMB, why does it cost so much?
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 05:30 PM.