android
  #201  
Old 03-16-2010, 01:37 PM
lebellium's Avatar
lebellium lebellium is offline
Samsung Moderator
 
Join Date: Sep 2007
Location: Paris
Posts: 3,599
Default

http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_...+yp-m1&x=0&y=0
Where do you see it at 400?

It's expensive due to the hardware inside (nvidia tegra) and btw it is a bit overpriced yes
__________________
I'm French^^ *GenerationMP3 Samsung Moderator*
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #202  
Old 03-16-2010, 01:49 PM
Ryon Ryon is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 25
Default

The 32GB is 400 and i have a lot of media so it would have to 32GB.
Reply With Quote

  #203  
Old 03-16-2010, 02:42 PM
Olley Olley is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 4,894
Default

Yep, a 16gb model for $500 USD is too high. I hope they eventually sell it in the U.S.
Reply With Quote

  #204  
Old 03-16-2010, 04:34 PM
The DarkSide's Avatar
The DarkSide The DarkSide is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Feb 2008
Location: Qns Vlg, NYC
Posts: 16,037
Default

http://www.amazon.co.uk/Samsung-MP4-...8775167&sr=1-1 - that's costing 393.04, and I'm not gonna bother converting to USD.

It also means it's prob coming our way soon as well,..................
Reply With Quote

  #205  
Old 03-16-2010, 05:23 PM
Olley Olley is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 4,894
Default

Google will do the work, Darkside. HERE
For those who don't like links: 393 = $597, at least today.
Reply With Quote

  #206  
Old 03-16-2010, 05:27 PM
Dreamnine Dreamnine is offline
Banned
 
Join Date: Dec 2008
Location: Scotland, EU
Posts: 3,225
Default

That's just too much money. For 400 I could...
Reply With Quote

  #207  
Old 04-27-2010, 02:25 PM
markyp markyp is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 1
Help Where can I get?

Hi, Where can I get a new touch screen for my samsung m1, mine is cracked?
Reply With Quote

  #208  
Old 04-27-2010, 08:42 PM
a_tumiwa's Avatar
a_tumiwa a_tumiwa is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: Indonesia
Posts: 1,058
Default

send it to samsung for RMA
__________________
i hope Google will release DAP to fight Apple Ipod & Microsoft Zune
Reply With Quote

  #209  
Old 04-30-2010, 01:19 AM
demonique demonique is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 3
Default

is it possible to add manualy baterry widget in samsung mb1 ? battery widget only avaiable in M1 but not in MB1. eventhough i can see baterry bar at the right side of the top screen after opened any widget.
Reply With Quote

  #210  
Old 04-30-2010, 02:18 AM
a_tumiwa's Avatar
a_tumiwa a_tumiwa is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: Indonesia
Posts: 1,058
Default

not really, its not because of M1 or MB1, but the regional setting, My MB1 has battery widget when i set it to US version of firmware
__________________
i hope Google will release DAP to fight Apple Ipod & Microsoft Zune
Reply With Quote

  #211  
Old 05-13-2010, 07:44 AM
BramDB's Avatar
BramDB BramDB is offline
Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: Belgium
Posts: 163
Default

For what is the accelerometer been used? For games? For going to next track when you shake your M1?
__________________
Proud owner of Samsung P3 Silver 8GB with the best in-ears existing: Sennheiser CX200
Sorry for my bad english, I'm Belgian and speak Dutch
Making & editing flash apps for Samsungs P3 and Cowons S9
Reply With Quote

  #212  
Old 05-13-2010, 08:25 AM
lebellium's Avatar
lebellium lebellium is offline
Samsung Moderator
 
Join Date: Sep 2007
Location: Paris
Posts: 3,599
Default

To pivot pictures, videos and the music interface only
__________________
I'm French^^ *GenerationMP3 Samsung Moderator*
Reply With Quote

  #213  
Old 05-13-2010, 09:44 AM
BramDB's Avatar
BramDB BramDB is offline
Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: Belgium
Posts: 163
Default

Quote:
Originally Posted by lebellium View Post
To pivot pictures, videos and the music interface only
oh, ok thanx lebellium
__________________
Proud owner of Samsung P3 Silver 8GB with the best in-ears existing: Sennheiser CX200
Sorry for my bad english, I'm Belgian and speak Dutch
Making & editing flash apps for Samsungs P3 and Cowons S9
Reply With Quote

  #214  
Old 05-16-2010, 06:21 AM
Fulvio Fulvio is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2010
Location: Udine, Italy
Posts: 15
Default

Quote:
Originally Posted by lebellium View Post
To pivot pictures, videos and the music interface only
That's right, when I noticed this I got quite surprised, I mean, quite any player has the shake control now..
I hope there will be an improvement on the next firmwares..
Anyway, I can't find the battery widget on my yepp M1 bought in Korea (16Gb for 300$, the 32Gb price is 360$), is there someone who has games, apps, widgets or other stuff for M1? Until now I haven't found anything except some themes and flash games...
__________________
I'm from Italy and I'm seventeen, so I apologize here for all the mistakes I'll write. Anyway I appreciate any correction to avoid to fault again.
Reply With Quote

  #215  
Old 05-30-2010, 02:30 AM
ninjakke ninjakke is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 15
Default

would there be any forseeable problems if i were to purchase my M1 from korea?
Reply With Quote

  #216  
Old 05-30-2010, 05:35 PM
Coolvibes's Avatar
Coolvibes Coolvibes is offline
Member
 
Join Date: May 2008
Location: Spain
Posts: 353
Default

Shake is cool but i think is that realy safe to shake your player to much?
and it could easy slip out of your hand


Quote:
Originally Posted by Fulvio View Post
That's right, when I noticed this I got quite surprised, I mean, quite any player has the shake control now..
I hope there will be an improvement on the next firmwares..
Anyway, I can't find the battery widget on my yepp M1 bought in Korea (16Gb for 300$, the 32Gb price is 360$), is there someone who has games, apps, widgets or other stuff for M1? Until now I haven't found anything except some themes and flash games...
Reply With Quote

  #217  
Old 06-01-2010, 01:19 PM
Olley Olley is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 4,894
Default

Does anyone have English as the system language on the M1? Is there a way to change a Korean one to English?
Reply With Quote

  #218  
Old 06-01-2010, 01:22 PM
lebellium's Avatar
lebellium lebellium is offline
Samsung Moderator
 
Join Date: Sep 2007
Location: Paris
Posts: 3,599
Default

There is only one worldwide firmware for any Samsung DAP, but there are different region codes (you can change the region code easily) and in any firmware and any region code, you can choose among the over 20 languages available
(Please Read that Mr Sony...)
__________________
I'm French^^ *GenerationMP3 Samsung Moderator*
Reply With Quote

  #219  
Old 06-01-2010, 01:31 PM
Olley Olley is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 4,894
Default

Thanks, lebellium. Any chance you could point me to or describe that "easily" done technique for changing the country?
Reply With Quote

  #220  
Old 06-01-2010, 01:46 PM
lebellium's Avatar
lebellium lebellium is offline
Samsung Moderator
 
Join Date: Sep 2007
Location: Paris
Posts: 3,599
Default

For EU Region Code, just put this file at the root of your M1.
US code is the same than EU but there is no RDS for the FM tuner. So even if you live in the USA you can put the EU region code and then if you visit a European country one day, you have the RDS lol

For KR region code, put this file at the root.
Differences: No battery widget, UMS only (no MTP mode available in the settings), Dictionary feature (only Korean-English or Chinese-English), Korean Subway map, no RDS but Korean stations names embedded. So that's fun but pretty useless for us lol

__________________
I'm French^^ *GenerationMP3 Samsung Moderator*

Last edited by lebellium; 06-01-2010 at 01:59 PM.
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 04:10 PM.