android
  #1  
Old 11-15-2009, 05:55 PM
medion's Avatar
medion medion is offline
Anythingbutiphone Moderator
 
Join Date: Jan 2009
Location: Shreveport, La
Posts: 1,929
Default Question: Zune Software on two PCs, plus Zune HD

Here's something that I used to be able to do with my MSC/MTP capable MP3 players. I would first rip/download my music to the 1st PC, sync with the MP3 player, then use the MP3 player to copy the music to my 2nd PC the next time that I had the two connected.

I have the Zune software installed on both of my PCs, and setup for the same account. I have tried to have my ZHD sync with both, but it messes up the memory usage bar, and forces one to be a "guest." It's been a pain in terms of keeping the Zune Pass content updated on both.

IS there anyway to easily sync the 3, or is this just a limitation of having a locked device? Do I have to manually copy content over every time I try something off Zune Pass? It's been so frustrating for me, that I've actually canceled my Zune Pass for this reason specifically.
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 11-15-2009, 06:09 PM
Cruleworld's Avatar
Cruleworld Cruleworld is offline
Zune Moderator
 
Join Date: Dec 2006
Location: In a secluded cave
Posts: 2,728
Default

Without carrying a drive with you to each computer or syncing over the network I can't think of a way.
__________________
Players: Zune 30GB (Music), iPod Touch 8GB 2g (Apps/Podcasts), Zune HD 32GB (sold to brother)
Reply With Quote

  #3  
Old 11-15-2009, 06:11 PM
medion's Avatar
medion medion is offline
Anythingbutiphone Moderator
 
Join Date: Jan 2009
Location: Shreveport, La
Posts: 1,929
Default

Quote:
Originally Posted by Cruleworld View Post
Without carrying a drive with you to each computer or syncing over the network I can't think of a way.
That truly is a shame. It's sad, but lately I've been just copying the files to my cell phone, and using that in my car over the ZHD. I've never had a new device that I've put down as fast as the Zune HD. I WANT to like it, but MS is really standing in their own way on this one.
Reply With Quote

  #4  
Old 11-15-2009, 07:12 PM
Cruleworld's Avatar
Cruleworld Cruleworld is offline
Zune Moderator
 
Join Date: Dec 2006
Location: In a secluded cave
Posts: 2,728
Default

Well if you don't mind re downloading on each computer it keeps track of what you have downloaded.
__________________
Players: Zune 30GB (Music), iPod Touch 8GB 2g (Apps/Podcasts), Zune HD 32GB (sold to brother)
Reply With Quote

  #5  
Old 11-30-2009, 04:50 AM
valkyrie valkyrie is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 2
Default

I have a Zune 120 that I need to get a forensic image of, how can I do this and still maintain the intergrity of the Zune player.
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 06:15 PM.