android
  #1  
Old 11-20-2009, 07:32 AM
DragonBottles's Avatar
DragonBottles DragonBottles is offline
Member
 
Join Date: Oct 2009
Location: Isle of Wight, UK
Posts: 349
Default New Files Aren't Recognised?

Hey guys.

I'm having troubles with my P3. For some reason, no new files whatsoever are being recognised by it. I sync the files to it and they just don't appear. I go to the place I put them on the file browser (on the player itself), and the folder isn't even there. But when I plug it in, the files are there.

I'm really worried about my player. The firmware is 2.18. I'm trying going back to 2.14 and then back to 2.18 to refresh the program files in it, maybe that will fix it. The files I'm trying to put on it have been on the player before so I know they work, and I know it is the player and not the files.

I'm really stuck at what to do. The player works fine, but if no new songs will sync to it, I'm screwed.

It sucks that after 10 days of my first P3 it broke and was fixed for free. Now this about a month later.

Any help greatly appreciated.
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 11-20-2009, 07:46 AM
gregzx's Avatar
gregzx gregzx is offline
Member
 
Join Date: Feb 2008
Location: Warsaw, Poland
Posts: 412
Default

Perhaps you are uploading songs in an unsupported by the p3 format?
__________________
There are only 10 types of people in the world.
Those who understand binary, and those who don't.
http://www.lastfm.pl/user/gregzx
Reply With Quote

  #3  
Old 11-20-2009, 08:00 AM
DragonBottles's Avatar
DragonBottles DragonBottles is offline
Member
 
Join Date: Oct 2009
Location: Isle of Wight, UK
Posts: 349
Default

Nope, these were files that I previously had on the P3. 320KB/s MP3. Even the folder isn't there. Firmware changing didn't work either.
Reply With Quote

  #4  
Old 11-20-2009, 08:22 AM
electron's Avatar
electron electron is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2008
Location: I would like to know too.
Posts: 828
Default

format the drive and then try a different firmware (e.g. downgrade, and then re-upgrade)
that might do it. let me know how it works.
__________________
The difference between genius and stupidity is that genius has its limits. - Albert Einstein
check out my P3 group here!
Thanks for making my P3 group the largest non-contest group on ABi!
Reply With Quote

  #5  
Old 11-20-2009, 09:21 AM
DragonBottles's Avatar
DragonBottles DragonBottles is offline
Member
 
Join Date: Oct 2009
Location: Isle of Wight, UK
Posts: 349
Default

Status update: I called Samsung and it is getting sent for repair, but I might try formatting. I tried firmware updates already.

EDIT: Formatting and firmware updating didn't work. It's getting sent off for sure. It's had to be sent off 2 times in the past 6 weeks

Last edited by DragonBottles; 11-20-2009 at 09:27 AM.
Reply With Quote

  #6  
Old 11-21-2009, 12:59 PM
DragonBottles's Avatar
DragonBottles DragonBottles is offline
Member
 
Join Date: Oct 2009
Location: Isle of Wight, UK
Posts: 349
Default

Status update again: Well this is embaressing, I think formatting must have did the trick. Somehow the player totally voided that album name, it wouldn't accept anything of the name of the album. The album name was "... Magni Blandinn Ok Megintir". So I took the dots out of it. Suddenly, all the new files I put on it were there, including that album.

So for anyone who has this strange problem: Format it, rename the troublesome album, re-add all your files and it will work.

I'll have to call Samsung tomorrow and cancel the repair.
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 04:19 PM.