android
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 12-23-2009, 12:48 AM
one71 one71 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 16
Unhappy The PC does not recognize the P3 anymore

Hi,

I have the YP-P3 (32GB) since June and I was very happy with it. I have always used it in the UMS modus (I even do not have amodio installed, nor I will), and it was working just fine.

Yesterday I wanted to transfer some new stuffs on the player, I have plugged in the PC and: nothing! I mean the player starts charging but that's it: no reaction whatsoever from the computer side, like I would have not have plugged anything in it!

The player itself works just fine, just no way to let the computer see it.

I have tried with different computers and different OS (1 PC WinXP SP2 (the one normally I use), 1 laptop WinXP SP2, 1 PC suse linux, 1 PC Win7): same thing .. no reaction at all!

I have tried to press the player hard reset button/hole (see manual): nothing has changed (appropo: it does not seem to me that the reset does anything: it I press it with player off, it just stays off, if I press it with the player on it just turns itself off: is this the expected behavior?).

Any suggestion????
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

 

Tags
recognized pc connection

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 01:48 AM.