android
  #1  
Old 01-27-2010, 04:59 PM
ozmunkey ozmunkey is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 1
Default V Moda Vibe II problem with Zen

I bought the V Moda Vibe II set of earbuds/headset. Some people really hate this company because of problems they've experienced but I owned a set of original Vibes that lasted over 2 years until I washed them in a pair of pants.

The problem I'm having with the Vibe II is that when it is plugged into my Creative Zen Vision:M , the sound is airy and awful - lacking any bass or high end. If I hold the built-in button (which is used on the iPhone for switching between voice and music functions) the sound is fine. If I release the button the sound goes back to terrible.

I searched all over the net for a solution and found 1 or 2 mentions about the same problem. It seems it is not due to a defective product, just that the zen can't interpret the button the way it should.

The solution? Wrap the button in the down position with a small piece of tape. Simple as that. Hopefully this helps anyone with the same problem.

Death to the iPod (or more specifically iTunes),
~Oz
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 01-27-2010, 05:02 PM
WalkGood's Avatar
WalkGood WalkGood is offline
Moderator
 
Join Date: Aug 2006
Location: FL
Posts: 12,579
Default

Why not return for a refund and buy something else ...
__________________
WalkGood,
Ramón

abi >> | Forum Rules | Glossary | Why Rockbox | FLAC or MP3? | irc
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 05:29 AM.