android
  #1  
Old 02-10-2010, 04:40 PM
racerjames racerjames is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 1
Default "Playback Error" but only sometimes/some tracks

And the kicker is I did the cleanup, it kinda freaked out and erased all the music, kept video. So I figured Id reformat since I now have nothing to loose.
So everything was ok till lastnight, had one song on an album give me the "Playback Error" message again, and then proceed to get really slow and locked up. After a moment it lets me play the next song, all seems well.
Now my general prognosis would be my HD is facing its last days, but could it be something else? I will also add that this thing has been dropped more than once, and somehow survived each time (got stepped on, broke one screen). maybe the abuse has finally added up to some HD damage? (although no abuse as of recently)
Thanks for all your help forum users! You have all been so much help for me in my previous lurker form
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 02-15-2010, 06:27 PM
strumluff's Avatar
strumluff strumluff is offline
Member
 
Join Date: Oct 2006
Location: London, UK
Posts: 226
Default

Could well be HD damage. I would suggest trying to reload/update the firmware on the device rather than just formatting the data. That way you can be sure you have ruled out the software side of things.
__________________
Players: Samsung P3 - 16GB, Sansa Clip 8GB, Zen Stone Plus 2GB
Phones: Hippo VB, CX500, CX300
Old and sold: Creative ZV:M 30GB, iPod Nano 8GB (3G)
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 01:17 AM.