android
  #1  
Old 02-26-2010, 07:00 PM
pjwinstalls pjwinstalls is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 3
Default digital copy=no black bars..converted has bars??

If i sync a digital copy from a bluray disc to my p3, it fills the screen. But if i take that same digital copy and run it through media converter to make it mp4 and remove the drm, it has black bars on the top and bottom...i think i have tried every setting...what am i doing wrong???

Thanks

Philip
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 03-23-2010, 03:14 PM
BramDB's Avatar
BramDB BramDB is offline
Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: Belgium
Posts: 163
Default

Try FormatFactory, download it here or here.
1. When installed, open and on the left, click on "All to MP4".
2. A window opens, click on "Output Setting".



3. Set to "Mobile Device Compatible 480x272 AVC WideScreen" and all the settings will automatic be inserted in the fields.
4. Click OK and click on browse to browse to your output folder. (NOT YOUR P3!)
5. When you have selected the output folder, Just click OK and "Add File". Now browse to your BluRay-rip. Select it and click OK and OK.
6. Your videofile is now inserted, just click "Start" to start the conversion.

Sorry for my bad english, I am dutch... If you have any problems, tell me.
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 05:45 AM.