android
  #21  
Old 06-26-2011, 08:42 AM
jbob182's Avatar
jbob182 jbob182 is offline
X-Fi2 Development Moderator
 
Join Date: Feb 2010
Location: The U.S.A.
Posts: 554
Default

Quote:
It should very well be possible to do it, I don't have the source code though, but I think jbob might, above post suggests he at least has modified it once before.
Unfortantly i do not have the source either, however the above post i made from scratch, (as you can tell, i did it before i was actually decent at programming ).
The accelerometer on my app should still work, after all it uses the same code as skifree.
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #22  
Old 07-05-2011, 07:31 AM
ICT4ALL ICT4ALL is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 7
Default

After I tried the first 2 times nothing happened, after the third attempt I had to reset my player
__________________
New Creative Zen X-Fi2, just a great thing
Reply With Quote

  #23  
Old 07-05-2011, 02:21 PM
Habhome's Avatar
Habhome Habhome is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2010
Location: Sweden
Posts: 1,079
Default

Yes, if you read the last few messages you see that the code is not modified for the latest firmware and may therefore cause problems.
__________________
"If you are good enough at English to apologize, then there is no need to." - A good friend of mine
Discovered something about the X-Fi2 you think others may not know? Post it here so others can learn about it!
Have a question about X-Fi2 apps? Consult the FAQ before creating a thread about it.
Like my work? Tell your friends. Don't like it? Tell me so I can improve. ^.^
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 12:19 AM.