android
Go Back   abi>>forums > MP3 Players By Brand > Creative > Zen V

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 05-12-2010, 05:36 PM
Makaveli#24 Makaveli#24 is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 4
Default Zen V Problem - Doesn't start and computer won't reckognize it.

Hey.

I bought an used Zen V Plus 1gb from a friend of mine earlier today. Got home, connected it via usb to my computer, deleted his playlist using WMP and started copying my tracks. As soon as it was completed, i disconnected my Zen from my PC and switched it off/on. I see no songs in the playlist, even though 923 MB's of 1 gigabyte were used.

So, i reconnected it to my comp, open the WMP to check if i did everything right and all of a sudden my mp3 player shuts itself down. I try starting it, but the screen remains black. Try resetting, still nothing. And the computer doesn't seem to recognize it when i connect it.. it won't even start to charge it's battery. What's weird is that it worked just fine right before i connected it to PC to delete/copy music.

Going to leave it connected to my computer for a day or two to see if it helps.

P.S My friend didn't use this player for about 4-5 months before i bought it.

Makaveli.

Last edited by Makaveli#24; 05-12-2010 at 05:36 PM. Reason: typo.
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 02:32 PM.