android
  #1  
Old 02-16-2010, 11:24 AM
cilmaviel cilmaviel is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 61
Default Drug Wars -not for kids-

Here it is, that first version anyway. this game does not have officially have a rating, but if it did it would probably be 17+ or mature. you've been warned, so if you download it anyway or are playing it at an in apropriate time and get in trouble, it's your own fault.

the in game instructions are a little sparse but the game is pretty straight forward, make money and pay off the loanshark.
here is more information...http://en.wikipedia.org/wiki/Drugwars

known issues:
text "flickers" by changing text size in the buy/sell screen.

fixed issues:
"manhattan" typo
bank deposit and withdraw - all bank transactions are now *100
traveling in endless mode

any feedback about the difficulty or changes would be appreciated.

Screenshot:
Attached Files
File Type: zip Drug Wars V1.2.zip (1.22 MB, 1216 views)

Last edited by cilmaviel; 02-18-2010 at 12:23 PM.
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 02-16-2010, 11:32 AM
RobertsAccount's Avatar
RobertsAccount RobertsAccount is offline
X-Fi2 App Master
 
Join Date: Jan 2010
Location: UK
Posts: 310
Default

Nice, I love this game! I quote [from someone, I'm not sure who said it]
'It's a Classic'.
Reply With Quote

  #3  
Old 02-16-2010, 11:53 AM
Idroy's Avatar
Idroy Idroy is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2010
Location: The Netherlands
Posts: 71
Default

I saw a typo , if you press Jet, it says in that menu: Manhatten (with an 'e') instead of Manhattan... other than that, great game Oh, how do i get out of the Jet menu if I accidently clicked it? Home button doesn't work, pressing the area where you already are doesn't work either.

Last edited by Idroy; 02-16-2010 at 12:15 PM.
Reply With Quote

  #4  
Old 02-16-2010, 12:29 PM
cilmaviel cilmaviel is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 61
Default

i added the typo to the list of issues. for now the prices get reset every time you travel. i had home as an escape but the prices would get reset ... kind of an exploit, i can add an escape in a future version too. this same thing happens when you exit the game, save it, and return, but i didn't think it would be as much of an issue just to get fresh prices.
Reply With Quote

  #5  
Old 02-16-2010, 12:36 PM
Idroy's Avatar
Idroy Idroy is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2010
Location: The Netherlands
Posts: 71
Default

Quote:
Originally Posted by cilmaviel View Post
i added the typo to the list of issues. for now the prices get reset every time you travel. i had home as an escape but the prices would get reset ... kind of an exploit, i can add an escape in a future version too. this same thing happens when you exit the game, save it, and return, but i didn't think it would be as much of an issue just to get fresh prices.
Aha, I didn't know that the prices reset each time you travel, so I tought it was a bug or something.
Reply With Quote

  #6  
Old 02-16-2010, 12:48 PM
Adub's Avatar
Adub Adub is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2010
Location: T DOT
Posts: 1,604
Default

I haven't played this game in 10 years lol, classic.
__________________
last.fm#abi ircrockboxnoobglossaryhiphopthreadhorrormoviethread
XBLive Tag: wuaffiliate
Battle.net Tag: wuaffiliate#1677
Reply With Quote

  #7  
Old 02-16-2010, 01:01 PM
matt_bracken matt_bracken is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 43
Default

brilliant, but depositing 89,000,000 into the bank would take ages. so instead i got mugged for 30,000,000. bad times!
Reply With Quote

  #8  
Old 02-16-2010, 03:00 PM
H0n24x H0n24x is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 9
Default

Quote:
brilliant, but depositing 89,000,000 into the bank would take ages. so instead i got mugged for 30,000,000. bad times!
Exactly. You spend ten minutes playing and two hours depositing earned money in bank..adding another "controllers" at least for milions would be great..or you may solve this like the volume control in x-fi2 interfaceAnyway, it's a great game, reminds me hours spent in front of my cellphone playing sailing ship simulatorthx
Reply With Quote

  #9  
Old 02-16-2010, 03:04 PM
Tmd Tmd is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 15
Default

i played it for a while and it works great :-) some sounds like in the original would be cool as well; like when you shoot, get shot, deposit money etc. Its a really fun game..i was excited when i saw it posted xd
Reply With Quote

  #10  
Old 02-16-2010, 03:07 PM
cilmaviel cilmaviel is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 61
Default

Quote:
depositing 89,000,000 into the bank would take ages
i will make it 100* that number you choose, so the max amount at once you can put into the bank will be in the $900,000 range, i'll try to get this into the next release. the only real reason to put it in the bank though is to avoid loosing it in a mugging.
Reply With Quote

  #11  
Old 02-16-2010, 08:09 PM
ThievingSix ThievingSix is offline
Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 218
Default

Quote:
Originally Posted by cilmaviel View Post
known issues:
text "flickers" by changing text size in the buy/sell screen. (anyone else have this problem or know what causes it?)
You need to double buffer but Creative doesn't allow writing to an image. We should rally!
__________________
Only ONE more functions in the Wiki need addressing!
Zen X-Fi2 LUA Wiki
Want to protect your applications? Click Here!
Tower Defense Thread
Zen Lock - Protect Your Zen!
Reply With Quote

  #12  
Old 02-17-2010, 07:37 AM
fzbm123 fzbm123 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 49
Default

hey i hav some suggestions here:

-i realise tat wen u press jet, u will not be able to press back so tat means u mus travel to another place if u accidentally press tat

-how abt u add some sound effects (eg wen police shoot at u, make a gun shot sound OR wen u buy drugs, make a cash register sound etc)
Reply With Quote

  #13  
Old 02-17-2010, 01:36 PM
Idroy's Avatar
Idroy Idroy is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2010
Location: The Netherlands
Posts: 71
Default

Found a bug. When you play the endless mode,and you click an area to travel, a popup message comes up and says: game over: your score is 0.
Reply With Quote

  #14  
Old 02-17-2010, 06:29 PM
cilmaviel cilmaviel is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 61
Default

fixed the typo, and endless mode traveling. and bank transactions are now multiplied by a factor of 100. version 1.1 is in the first post.
Reply With Quote

  #15  
Old 02-18-2010, 12:32 AM
Tmd Tmd is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 15
Default

2 issues with the new version

1st no way to get guns or needs a gun or option to buy gun otherwise you can only run.

2nd when you die it gives the score then when you press home and it returns to the gun fight and your health goes into the negative
Reply With Quote

  #16  
Old 02-18-2010, 12:31 PM
cilmaviel cilmaviel is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 61
Default

i accidentally updated an older version of the game that had those bugs, it should be fixed now along with a few other bug when starting a new game. as for obtaining guns, when you start a new game you start with 2 for and easy game 1 for normal and 0 for hard and endless. there is a small chance that you will be able to buy a gun when you travel, but you need to have 500 in your wallet (but it only costs 400 if you buy) and you need to have at least 5 free spaces in your trench coat.
Reply With Quote

  #17  
Old 03-03-2010, 03:52 PM
Mr Wunderbar's Avatar
Mr Wunderbar Mr Wunderbar is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 93
Default

Just two issues, when you get a new highscore, instead of moving the previous #1 down it just replaces it.

also, although my friends love it, they wants moar drugs!

im no programmer, so could you make these changes? we're already hooked lol

Last edited by Mr Wunderbar; 03-04-2010 at 01:18 PM.
Reply With Quote

  #18  
Old 03-13-2010, 01:11 PM
daddycoco's Avatar
daddycoco daddycoco is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: United States, New York
Posts: 26
Default

maybe prescription pills? valium, vicodin, oxy-codon (cant spell sorry, lol) yea prescription pills..
Reply With Quote

  #19  
Old 01-17-2011, 08:02 AM
Malink Malink is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 3
Default

Hmm, when I download this I get message "no valid content". I've managed to download some other games, anyone know what I'm doing wrong? Cheers..
Reply With Quote

  #20  
Old 01-17-2011, 08:36 AM
Habhome's Avatar
Habhome Habhome is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2010
Location: Sweden
Posts: 1,079
Default

Quote:
Originally Posted by Malink View Post
Hmm, when I download this I get message "no valid content". I've managed to download some other games, anyone know what I'm doing wrong? Cheers..
Try downloading it again and use another extracting software, such as 7-zip.
__________________
"If you are good enough at English to apologize, then there is no need to." - A good friend of mine
Discovered something about the X-Fi2 you think others may not know? Post it here so others can learn about it!
Have a question about X-Fi2 apps? Consult the FAQ before creating a thread about it.
Like my work? Tell your friends. Don't like it? Tell me so I can improve. ^.^
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 02:12 PM.